Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Πόσο είναι μία μερίδα;

Base price 10,00 €
Sales price 8,00 €
Discount -2,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Κερδίζετε 2,00 €
∆ιαθεσιμότητα Κατόπιν Παραγγελίας

Κωδικός: PRNT20130320
Εκδόθηκε: Αθήνα 2015, medNutrition publications
Διαστάσεις: 22 cm x 31 cm
Διαστάσεις αναπτυγμένου: 44 cm x 62 cm
Απευθύνεται αρμόδιους υγείας
Ποσότητα: 30άδα/τμχ
Επιστημονική υπεύθυνη: Ιωάννα Κατσαρόλη

Περιγραφη

Το ανανεωμένο πόστερ-οδηγός για το μέγεθος της μερίδας είναι εδώ!

Στα χνάρια της επιτυχίας του πρώτου πόστερ, που διανεμήθηκε σε 70.000 αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της καμπάνιας "Μερίδες: το μέγεθος...μετράει", ο στόχος και αυτού του πόστερ είναι ο ίδιος: να σε βοηθήσει να μειώσεις την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνεις, όσο κι αν αυτό μέχρι σήμερα σου έμοιαζε ακατόρθωτο, αντιστοιχώντας οπτικά τη μερίδα του κάθε τροφίμου με αντικείμενα της καθημερινής ζωής.

Στο πόστερ θα βρεις επίσης πολύτιμες συμβουλές, για το πώς μπορείς να αποφεύγεις τις υπερβολές όταν τρως στο σπίτι και να διαχειρίζεσαι τις τεράστιες σερβιριζόμενες μερίδες όταν τρως έξω. Επίσης, συμβουλές για το πώς να διαχειρίζεσαι και να αποθηκεύεις τα τρόφιμα που αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ, για να μην ...χάνεις το μέτρο!

Παρακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της συναδέλφου Ιωάννας Κατσαρόλη, για τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις το poster αυτό στη διαιτολογική σου πρακτική:

Μια ακόμη διαφορά του τωρινού από το προηγούμενο πόστερ της καμπάνιας είναι ότι έχει ενσωματώσει μεριδολόγιο για παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, αλλά και διάφορα σνακ και γρήγορα, πρακτικά tips για τη συχνότητα κατανάλωσης του κάθε τροφίμου.

Το πόστερ είναι ένα μόνο από τα εργαλεία ενημέρωσης που έχει αναπτύξει το medNutrition στο πλαίσιο της καμπάνιας "Μερίδες: το μέγεθος...μετράει". Η καμπάνια ξεπήδησε μέσα από τη διαπίστωση δεκάδων ερευνών ότι σήμερα τρώμε 2-3 φορές περισσότερο από τους παππούδες και τους γονείς μας και ότι η αύξηση του μεγέθους των μερίδων, αποτελεί μία από τις βασικότερες αιτίες παχυσαρκίας.

Η επιστημονική υπεύθυνη της καμπάνιας, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ιωάννα Κατσαρόλη, δίνει video συνέντευξη: