Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

medNutrition Starter Kit

infographic-diatrofi-xanavrite-to-metro
kaliteros-elegxos-tou-diaviti-se-pente-vimata
infographic-diatrofi-xanavrite-to-metro
merides-t-megethos-metrai-application
infographic-diatrofi-xanavrite-to-metro
infographic-diatrofi-xanavrite-to-metro
Base price 43,00 €
Sales price 21,50 €
Discount -21,50 €
Κερδίζετε 21,50 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: GROUP21022018
Εκδόθηκε: Αθήνα 2018, medNutrition publications
Απευθύνεται σε αρμόδιους υγείας
Ποσότητα: 30άδα/τμχ Sous-plat, 50άδα/τμχ εβδομαδιαίας καταγραφής, 50άδα/τμχ φόρμας πορείας πελάτη 30άδα/τμχ Infographic

Περιγραφη

1. Infographic: «Διατροφή - Ξαναβρείτε το μέτρο»

Εάν έχετε πελατολόγιο που αντιμετωπίζει σακχαρώδη διαβήτη, τότε το έντυπο αυτό το χρειάζεστε! Εκπαιδεύστε τον πελάτη σας να χρησιμοποιεί τα σκεύη της κουζίνας (πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα) στις σωστές τους διαστάσεις και με τον σωστό τρόπο, ώστε να μη χάνει το μέτρο. Το συγκεκριμένο infographic μάλιστα, χάρη στο σχεδιαστικό κομμάτι μεταφέρει εύκολα και κατανοητά μεγάλο όγκο πληροφορίας.

Εκτός από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, μπορεί να αξιοποιηθεί και από άτομα που ακολουθούν ένα πλάνο απώλειας βάρους!

 

2. Ημερολόγιο Καταγραφής 2018: «Το Μαύρο Κοτόπουλο στη Διατροφή σου»

Το «Ημερολόγιο Καταγραφής», αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά σας στην καθημερινή διαιτολογική πράξη. Eίναι το έντυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους πελάτες για να σας γράφουν κάθε μέρα τι έφαγαν και σε ποια ποσότητα, αλλά και να καταγράφουν πόσο τους ικανοποίησε η κατανάλωση του τροφίμου και πόσο τους χόρτασε! Και τα οφέλη του δε σταματούν εδώ... στην τελευταία στήλη θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν στόχους τους, όπως την κατανάλωση φρούτων & λαχανικών και το χρόνο άσκησής τους. Επιπλέον, το εκπαιδευτικό μέρος αυτής της εβδομαδιαίας καταγραφής αφορά το κοτόπουλο, και πιο συγκεκριμένα τη θρεπτική αξία του μαύρου κοτόπουλου. Στο infographic θα βρείτε πληροφορίες ώστε να εκπαιδεύσετε τον πελάτη σας για τις διαφορές των λιπαρών στο κοτόπουλο και σε άλλα κρέατα (π.χ. χοιρινό, μοσχάρι), να του προτείνετε εναλλακτικούς τρόπους κατανάλωσης του κοτόπουλου αλλά και tips για καλύτερη γεύση κατά το μαγείρεμα!

 

3. Eφαρμογή «Μερίδες: το μέγεθος... μετράει!»

Να θυμάστε πάντα τη δύναμη της εικόνας!

Η εφαρμογή «Μερίδες: το μέγεθος... μετράει!» έχει σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες σας να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνουν, δείχνοντάς τους ποιο είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή κι εύκολη στη χρήση και περιλαμβάνει οπτική απεικόνιση των μερίδων για όλα τα τρόφιμα.

Θα σας βοηθήσει ώστε να εκπαιδεύτουν στο να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ποσότητας που φαγητού που καταναλώνουν, χωρίς ζυγίσματα. Οι απεικονίσεις γίνονται πάνω σε ένα κανονικό πιάτο φαγητού, ενώ για να διασφαλιστεί ότι δίνεται η σωστή αίσθηση του μεγέθους, κάθε μερίδα αντιστοιχίζεται οπτικά με αντικείμενα από την καθημερινή ζωή, με τα οποία είναι εξοικειωμένος, όπως για παράδειγμα το i-phone, τα κεράκια ρεσώ, το σαπούνι, η λάμπα πυρακτώσεως, το σπιρτόκουτο, οι αλκαλικές μπαταρίες και γενικώς αντικείμενα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου!

Επιπλέον, το γεγονός ότι πρόκειται για εφαρμογή επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτή ανά πάσα ώρα και στιγμή καθώς είναι διαθέσιμη τόσο για ηλεκτρονικό υπολογιστή όσο και για tablet.

 

4. Φόρμα Πορείας Πελάτη

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τον πελάτη όσο και για τον διαιτολόγο

Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα στοιχεία του πελάτη, πχ το Όνομα του, η ηλικία του, το ύψος του, ενώ υπάρχει σχετικός χώρος για τυχόν παρατηρήσεις. Το κρατάει ο Πελάτης και είναι υπεύθυνος για την φύλαξη του αλλά και για να το φέρνει μαζί του σε κάθε συνεδρία! Εκεί θα συναντήσει και τις προϋποθέσεις για μία «επιτυχημένη» λιπομέτρηση. Στη δεύτερη σελίδα υπάρχουν δύο (2) πίνακες, ο πρώτος δείχνει σχηματικά την πορεία του βάρους σε 12 συνεδρίες και ο δεύτερος αντίστοιχα την πορεία του λίπους ανά 12 συνεδρίες. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να γίνει άμεσα και γρήγορα η παρακολούθηση αλλά και η αξιολόγηση της συνολικής πορείας του πελάτη για προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Κι επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, όταν ο πελάτης σας θα βλέπει την φθίνουσα πορεία σε σχεδιάγραμμα θα κατανοεί ακόμη περισσότερο ότι είναι σε σωστό δρόμο!

 

5. Sous plat: «Καλύτερος έλεγχος του διαβήτη σε 5 βήματα»

Βοηθήστε τους πελάτες σας να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη. Αυτό το σουπλά θα κάνει πολύ πιο εύκολη την αποστολή «έλεγχος της γλυκόζης», αφού θα διδάξει στους πελάτες σας, αλλά και στο κοινό που θα κάνετε μια ομιλία, να γεμίζει το πιάτο του με τις σωστές τροφές. Η σωστή διατροφή, μαζί με το υγιές σωματικό βάρος, την άσκηση και την αυτοπαρακολούθηση αποτελούν το αδιαμφισβήτητο εισιτήριο για μια υγιή ζωή. Μένει να το ακουμπήσουν απλώς στο τραπέζι τους και αφήστε το να τους οδηγήσει στον δρόμο της υγείας!