Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Παρουσίαση του βιβλίου «Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο» στο 12ο ΠΣΔΔ

05 Δεκεμβρίου 2013
11331 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
parousiasi praktikou odigou

Σε μια εποχή που το επιχειρείν δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ούτε και εύκολη απόφαση, το να μοιράζονται μαζί σου την εμπειρία τους κάποιοι από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της Διαιτολογίας- Διατροφής, μόνο ως ευκαιρία μπορείς να το θεωρήσεις.

Στο πλαίσιο του φετινού, 12ου Πανελληνίου συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας, υπάρχει ένα στρογγυλό τραπέζι, που δεν πρέπει να χάσετε!

Στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο «Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο», που γίνεται για να «χαιρετίσει» την έκδοση του ομότιτλου βιβλίου των εκδόσεων medNutrition, ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, PhD, Αναστάσιος Παπαλαζάρου θα μιλήσει για τη σύγχρονη επαγγελματική πρακτική και επικοινωνία ενός διαιτολογικού γραφείου, ενώ οι κλινικές διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, LD, RDN, DProf, Χριστιάνα Φιλίππου και Ελένη Ανδρέου, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές στα νέα παιδιά, που βγαίνουν τώρα στο επάγγελμα, για το πώς θα διασφαλίσουν την επιχειρηματική τους πορεία.

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., ιδρυτής του medNutrition, κ. Παρασκευάς Παπαχρήστος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο «Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο», εκδόθηκε από το medNutrition, με τη συνεργασία του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και του Συνδέσμου Διαιτολόγων– Διατροφολόγων Κύπρου.

Διαβάζοντάς το, θα ανακαλύψετε αν το διαιτολογικό γραφείο είναι ή όχι η κατάλληλη επαγγελματική διέξοδος για εσάς.

Διαθέσιμο στο eshop του medNutrition: Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο

Ωστόσο, το βιβλίο δεν περιορίζεται σε αυτό. Περιέχει tips και αλάνθαστα μυστικά επιτυχίας για το ξεκίνημά σας, αλλά και κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας. Οι συγγραφείς μοιράζονται συμβουλές επικοινωνίας και marketing, χρήσιμες πληροφορίες που φτάνουν μέχρι αρχιτεκτονικές προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα μετά το πτυχίο!

Το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για όσους έχουν ήδη γραφείο, αλλά θέλουν να βελτιώσουν την επιχείρησή τους (λειτουργία, έσοδα, αποτελεσματικότητα κ.ο.κ.).