Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Ιωάννα Κατσαρόλη: Μερίδες: Το μέγεθος...μετράει, η εφαρμογή

18 Απριλίου 2016
7770 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
atomo krataei tablet

Επειδή είμαστε ένα πόρταλ διατροφής, δεν θα μπορούσαμε να μην αξιοποιήσουμε την τεχνολογία ώστε να κάνουμε τη διαχείριση των μερίδων μας... παιχνιδάκι. Δημιουργήσαμε λοιπόν, μία ηλεκτρονική εφαρμογή (APP) για το τάμπλετ, η οποία ενσωματώνει όλη τη γνώση που περιέχουν τόσο το βιβλίο, όσο και το πόστερ των μερίδων. Άλλωστε πολλοί θεωρούν πιο πρακτική τη χρήση ενός ηλεκτρονικού οδηγού, στον οποίο μπορούν να ανατρέχουν ανά πάσα ώρα.

Εδώ έχουμε συμπεριλάβει όλα τα τρόφιμα που θα βρει κανείς στο βιβλίο μας, μιας και το Διαδίκτυο μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Και φυσικά η περιήγηση είναι πολύ απλή. Πατώντας για παράδειγμα πάνω στην κατηγορία 'αμυλούχα' θα ανοιχτούν μπροστά στον χρήστη όλα τα τρόφιμα και επιλέγοντας αυτό που θέλει, θα εμφανιστεί η αντιστοίχισή του με το αντικείμενο αναφοράς.


Διαθέσιμα εργαλεία στο eshop του medNutrition για την εκπαίδευση των μερίδων:

 • Βιβλίο "Μερίδες: το μέγεθος ...μετράει!" [για επαγγελματίες υγείας]
 • Infographic "Διατροφή - Ξαναβρείτε το μέτρο σας"
 • Poster "Πόσο είναι μια μερίδα
 • APP "Μερίδες: το μέγεθος ...μετράει!"

 • Το εργαλείο αυτό απευθύνεται τόσο στον διαιτολόγο όσο και στον πελάτη που τα πάει καλά με την τεχνολογία.

  Είναι αλήθεια ότι στο γραφείο μου, κυρίως οι νεότεροι σε ηλικία πελάτες, είναι πιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και βρίσκουν πιο ελκυστική – και πιο πρακτική, την ηλεκτρονική εφαρμογή από το πόστερ ή το βιβλίο! Έκαστος εφ' ω ετάχθη!

  • Ιωάννα Κατσαρόλη
   Ιωάννα Κατσαρόλη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

   Η Ιωάννα Κατσαρόλη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διατροφή Αθλητών και Αθλούμενων. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Χαλκίδα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του medNutrition και συγγραφέας του βιβλίου «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει».

  Ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξελίξουν την επαγγελματική σου δράση.