Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Γιατί να αποκτήσεις την πιστοποίηση Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity;

του Ευάγγελου Ζουμπανέα
21 Ιανουαρίου 2016
17133 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
skala me athropaki

Photo source: www.bigstockphoto.com

Στα 5 χρόνια λειτουργίας της εκπαίδευσης του ΚΕΑΔΔ οι σπουδαστές που εφάρμοσαν τα εργαλεία και τις δεξιότητες που έμαθαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity έχουν ήδη ξεχωρίσει και ξεχωρίζουν ως εξαιρετικοί επαγγελματίες υγείας. Επίσης το δίκτυο των εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας που έχει δημιουργηθεί, βοηθά τον κάθε ένα από εμάς να βρίσκουμε διαρκώς λύσεις μέσω της συνεργασίας μεταξύ μας ακόμα και στα πιο δύσκολα περιστατικά.


Διαβάστε επίσηςΠώς να βοηθήσετε τον πελάτη σας με διατροφικές διαταραχές [Δωρεάν EBOOK]


Στο video που ακολουθεί θα δείτε πως ο διαιτολόγος μπορεί να αναγνωρίσει στοιχεία διαταραχών στους πελάτες του ωστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Η ποιότητα των σπουδών του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών πολύ σύντομα πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων εκπαιδεύτηκαν δεκάδες σπουδαστές του εξωτερικού. Ο τίτλος σπουδών Master Practitioner on Eating Disorders προσφέρει μόρια συνεχόμενης εκπαίδευσης τα οποία αναγνωρίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της αναγνώρισης του προγράμματος σπουδών από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων BPS.

Ο τίτλος σπουδών Master Practitioner on Eating Disorders που παρέχει το ΚΕΑΔΔ έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς σπουδαστές που θέλησαν να προχωρήσουν σε περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές, σε οποιοδήποτε τομέα, να ενταχθούν σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ιδιαίτερη ευκολία, απλώς και μόνο επειδή διέθεταν το συγκεκριμένο τίτλο σπουδών. Το ΚΕΑΔΔ κατ' επανάληψη παρείχε συστατικές επιστολές για τους απόφοιτους της εκπαίδευσης οι οποίοι γίνονταν αμέσως αποδεκτοί από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Οι επαγγελματίες υγείας που διαθέτουν τον τίτλο Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity συνθέτουν ένα δίκτυο γνώσης και ενημέρωσης. Στο παρακάτω video θα ενημερωθείτε για τη συνεχή εκπαίδευση των επαγελματιών και τα οφέλη που υπάρχουν απο το ΚΕΑΔΔ

Ευάγγελος Ζουμπανέας
Ευάγγελος Ζουμπανέας Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Master Practitioner on Eating Disorders, Διευθυντής Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών