Συνεντεύξεις

Καινοτόμες ιδέες απο τη medihub

της Όλγας Χήρα & του Χρήστου Φράγκου
19 Φεβρουαρίου 2016
12171 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Καινοτόμες ιδέες απο τη medihub

Photo source: www.bigstockphoto.com

H medihub καινοτομεί στο χώρο της διατροφής και μας παρουσιάζει τα προϊόντα της. Για τα προϊόντα αυτά μας μιλούν δυο εκπρόσωποι της εταιρίας, η Όλγα Χήρα και ο Χρήστος Φράγκος.

Όλγα Χήρα, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, M.Sc., Scientific Advisor- Marketing Manager Medihub

Τα τελευταία χρόνια αποτελώ μέλος της ομάδας της MEDIHUB, η οποία είναι μια εταιρεία με πάνω από 10 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της κλινικής διατροφής. Ξεκίνησε σαν πρωτοπόρος με την εισαγωγή στην Ελλάδα τροφίμων χωρίς γλουτένη και χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη τα γνωστά σε σας Harisin, Harifen & Vitabite, και στη συνέχεια εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιό της και με άλλα σκευάσματα τόσο για τις συχνές όσο και για τις σπάνιες παθήσεις. Στο παρακάτω video θα δείτε τη συνέντευξη μου στο mednutrition:

Η συνεργασία μας με αναγνωρισμένους διεθνώς οίκους παραγωγής εγγυάται την ποιότητα των πρώτων υλών, με αποτέλεσμα να σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ειδικών διατροφικών σκευασμάτων, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση, εξαιρετικής γεύσης, υφής και εμφάνισης και ασφαλής ως προς τη χορήγηση των θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται κατά περίσταση. Η ανώτερη γεύση και εμφάνιση αντιλαμβάνεστε ότι σημαίνει καλύτερη συμμόρφωση του ασθενή σας ως προς την ειδική δίαιτα.

Φαίνεται ότι η κλινική διατροφή αποκτά ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον, γιατί ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες υγείας πείθονται για την αναγκαιότητά της και τα σκευάσματά μας αποτελούν εργαλεία στα χέρια σας, διαιτολόγους και ιατρούς, για την διαιτητική αντιμετώπιση του ασθενή σας δίνοντας λύση και βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής του.

Ο ρόλος μου ως διαιτολόγος στην εταιρεία βεβαίως είναι μεταξύ άλλων η ορθή επικοινωνία χρήσης των προϊόντων στους επιστήμονες υγείας, καθώς και η αναζήτηση στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές διατροφικών σκευασμάτων και υπηρεσιών για την υποστήριξη περισσότερων ασθενών για περισσότερες παθήσεις με στόχο τη διευκόλυνσή σας στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών σας.

Είναι εκπληκτικό να μαθαίνεις ότι ασθενείς που χρησιμοποιούν τα σκευάσματά μας να βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής τους, έχοντας την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μορφών σκευασμάτων υποστήριξης θρέψης καθώς και τροφίμων ειδικής διατροφής.

Χρήστος Φράγκος, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Scientific Advisor Medihub

Η MEDIHUB εξειδικεύεται στην κλινική διατροφή από τις συχνές έως τις πιο σπάνιες παθήσεις. Αν αναζητάτε λύση για την πιο συχνή πάθηση, τη δυσκοιλιότητα, έχουμε να σας προτείνουμε έναν φυσικό τρόπο αντιμετώπισής της. Όπως γνωρίζετε η διατροφική προσέγγιση και αντιμετώπιση, αποτελούν βασικό εργαλείο για την επαναφορά της συχνότητας των κενώσεων και της φυσιολογικής σύστασης των κοπράνων.

Το HyFiber αποτελεί ένα τρόφιμο ειδικής διατροφής σε υγρή μορφή, που σε μόλις 30ml δοσομετρικό καπάκι, παρέχει 12gr φυτικών ινών και 1.7gr πρεβιοτικό FOS (φρουκτ-ολιγοσακχαρίτη), αυξάνοντας των όγκο και μαλακώνοντας τα κόπρανα, βελτιώνοντας παράλληλα την εντερική χλωρίδα. Αντιλαμβάνεστε ότι ο εξαιρετικά μικρός όγκος και η ήπια γεύση εσπεριδοειδών συμβάλουν σε μεγάλο ποσοστό στην συμμόρφωση του ασθενή. Μπορεί να χορηγηθεί από το στόμα ή μέσω καθετήρα σίτισης άνω των 3 ετών για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, ανεξαρτήτου αιτιολογίας, με φυσικό τρόπο, ανακουφίζοντας έτσι από τα συμπτώματα χωρίς φαρμακευτική παρέμβαση.

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε τη συνέντευξή μου στο mednutrition:

 

Όλγα Χήρα
Όλγα Χήρα Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος B.Sc. M.Sc
Χρήστος Φράγκος
Χρήστος Φράγκος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc