Δελτία Τύπου

39ο International Symposium on Diabetes and Nutrition

18 Μαΐου 2022
1971 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Symposium-Diabetes-Nutrition

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο DNSG 2022 - 39th International Symposium on Diabetes and Nutrition, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο Ever Eden, στην Ανάβυσσο, Αττική, Ελλάδα.

Το συμπόσιο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το Diabetes and Nutrition Study Group (DNSG), το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα σε Διεθνές Επίπεδο και βασικό στόχο έχει να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στη διατροφή και στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στο συμπόσιο συμμετέχουν κλινικοί ιατροί, διαιτολόγοι και ερευνητές όπου μέσω των παρουσιάσεων των ομιλιών και των εργασιών (προφορικών και αναρτημένων), την ανταλλαγή απόψεως και την επιστημονική συζήτηση αναλύονται δεδομένα και προκύπτουν εποικοδομητικά συμπεράσματα σε αυτόν τον τομέα γνώσης.

Μετά από 10 χρόνια, το συμπόσιο επιστρέφει στην Ελλάδα όπου και θα φιλοξενηθεί στις όμορφες συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Ever Eden στην Ανάβυσσο. Επίσης, μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημία COVID-19 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου με δυνατότητα φυσικής αλλά και διαδικτυακής συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του DNSG 2022 - 39th International Symposium on Diabetes and Nutrition και ευελπιστούμε σε μια συναρπαστική συνάντηση που υπόσχεται ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων αλλά και απολαυστική κοινωνική αλληλεπίδραση που την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη!

Κόστη εγγραφής

Συμμετοχή με Υβριδική (Φυσική & Διαδικτυακή) Παρακολούθηση:
250,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Συμμετοχή για αποκλειστικά Διαδικτυακή Παρακολούθηση:
62,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εγγραφή σας αλλά και για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συμποσίου:

https://www.dnsg2022.com/