Δελτία Τύπου

NLP Wellbeing WorkShop OPEN DAY

17 Ιανουαρίου 2019
4950 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nlp-wellbeing-workshop-open-day

Η ομάδα της Dynamic Equilibrium System και, συγκεκριμένα, ο Νίκος Φραγκιάς, Interventionist, Ψυχοθεραπευτής, Master Coach, NLP Trainer και ιδρυτής της DES και η Βάσια Μανίκα, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Diet & Wellbeing NLP Coach, παρουσιάζουν το 1ο Διαδραστικό NLP Wellbeing Workshop, που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες Υγείας.

Ποιος είναι ο στόχος του WorkShop;

Σε αυτό το μοναδικό workshop θα αναπτυχθούν τα τρέχοντα θέματα επικοινωνίας που απασχολούν τους επαγγελματίες Υγείας τόσο με τους πελάτες τους, όσο και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Ποια είναι αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα να αναγνωρίζουν, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ώστε να αναπτύξουν μια σχέση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συνεργατικότητας με τον πελάτη τους;

Παρακολούθηση συνεδρίας

Οι επαγγελματίες υγείας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μια συνεδρία με πραγματικό πελάτη με βάση τα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί με το mednutrition.gr. Τα υλικά που θα παρουσιαστούν είναι το Αναπαραστατικό Σύστημα, τα Wellformed Outcomes καθώς και το coaching framework. Επίσης, θα δουν την εφαρμογή NLP τεχνικών με βάση το θέμα που θα αναπτυχθεί μέσα στην live συνεδρία.

Βιωματικές Ασκήσεις

Επιπλέον, θα πειραματιστούν με τα εργαλεία αυτά μέσα από βιωματικές ασκήσεις και θα είναι σε θέση να τα χρησιμοποιήσουν από την επόμενη, κιόλας, μέρα στο γραφείο τους.

Ενημέρωση του NLP Wellbeing Coach Certification

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αναλυτική θεματολογία του ολοκληρωμένου προγράμματος NLP Wellbeing Coach Certification, που οδηγεί σε 3 παγκόσμια πιστοποιημένα πτυχία από τον διεθνή φορέα της INLPTA (International NLP Trainers Association).

Η συμμετοχή στο 1ο Διαδραστικό NLP Wellbeing Workshop είναι δωρεάν και λόγω περιορισμένων θέσεων θα σταλεί πρόσκληση συμμετοχής από τους διοργανωτές.