Δελτία Τύπου

Advanced Professional Diploma in Nutrition Sciences

04 Απριλίου 2017
6678 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
advanced professional diploma in nutrition sciences

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα PERSONAL NUTRITION με πολλαπλά οφέλη!

Σε αποκλειστικότητα από το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΔΒΜ 2.

Το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης “PERSONAL NUTRITION” στην Επιστήμη της Διατροφής, στην Ελλάδα, είναι γεγονός από το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ με την υπογραφή και συμμετοχή κορυφαίων Διατροφολόγων.

To πρόγραμμα παρέχει προηγμένη θεωρητική και εφαρμοσμένη κατάρτιση σε κλινικά θέματα ειδικής διατροφής, όπως για παράδειγμα: η αποτελεσματική διαχείριση σωματικού βάρους, η διαχείριση τυπικών και ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων και διατροφο-εξαρτώμενων κλινικών περιστατικών σε μη-κλινικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, προσφέρει τα εφόδια σε εν-δυνάμει ή και εν ενεργεία επαγγελματίες των Επιστημών Υγείας αλλά και των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, ώστε να αυξήσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο περιβάλλον στο οποίο εργάζονται, αλλά και τα εισοδήματά τους!
Συνδυάζει την προώθηση της επιστημονικής καινοτομίας με εκείνη της επιχειρηματικότητας, με μεγάλα οφέλη για όσους επιθυμούν να διευρύνουν και να προωθήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους με αποτελεσματικότητα.

Η διδασκαλία είναι βιωματική και ζωντανή, ενημερωμένη από τις νέες επιταγές της Επιστήμης της Διατροφής/Διαιτολογίας. Καλύπτει πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και την οργάνωση ατομικών/διεπιστημονικών χώρων παροχής διατροφικών συμβουλών όπως διαιτολογικά κέντρα, ιατρεία, γραφεία συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας, γυμναστήρια και χώρους άθλησης, γραφεία ψυχολόγων, κέντρα αισθητικής και ευεξίας, κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, καθώς και σχολεία.

Το πρόγραμμα είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην απαιτητική ελληνική αγορά και στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και στελεχώνεται από ενεργούς – διακεκριμένους επαγγελματίες και επιστήμονες του χώρου, οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της επιστήμης τους.

Έχει ευέλικτο ωράριο και τρόπους διδασκαλίας, παρέχεται σε χώρο με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, αναγνωρίζεται ως prior learning για συνέχιση των σπουδών του φοιτητή σε ακαδημαϊκό επίπεδο και απευθύνεται σε Διαιτολόγους, Ψυχολόγους, Σύμβουλους Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας, Γυμναστές, Personal Trainers, Προπονητές, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Ιατρούς (Παιδιάτρους, Ενδοκρινολόγους κ.λπ.), Νοσηλευτές, Αισθητικούς, Επισκέπτες Υγείας, Εκπαιδευτικούς κ.λπ. που αναζητούν ευκαιρίες να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, να ανελιχθούν επαγγελματικά ως ανεξάρτητοι επιστήμονες και μέλη διεπιστημονικής ομάδας, να δικτυωθούν στον χώρο της Διατροφής και να αποκτήσουν επιπλέον προσόντα.

Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Μαυροκορδάτου 1-3, Αθήνα
Τ: 210-3801133
http://www.mitropolitikostudies.edu.gr