Δελτία Τύπου

Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική, στο Life Coaching και στο Mentoring

της Όλγας Δέδε
20 Σεπτεμβρίου 2016
6765 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
markadoros me anthropo

Photo source: www.bigstockphoto.com

Ένα νέο εκπαιδευτικό κύκλο ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τίτλο "Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική, στο Life Coaching και στο Mentoring". Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!

Το Life Coaching, σαν κλάδος, μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας και ενδιαφέρει όλο και περισότερους επαγγελματίες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ιδρύματα ψυχικής υγείας, σε διάφορους οργανισμούς ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σε ατόμικό επίπεδο για την πρόληψη και την εκπαίδευση του πληθυσμού.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αναπτύξει τις συμβουλευτικές του ικανότητες για να μπορέσει να παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε άτομα που τη χρειάζονται. Ο σύμβουλος θα πρέπει να είναι ικανός να διαχειριστεί και να μάθει να διαχειρίζονται και οι τρίτοι κάποιες ατομικές ή κοινωνικές κρίσεις μέσω της αυτοεκτίμησης και της αύξησης της συλλογικότητας.

Απευθύνεται σε:

  • Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους, Εκπαιδευτικούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Επαγγελματίες Υγείας
  • Σε επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες
  • Σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με το Life Coaching και να ξεκινήσουν το ταξίδι της αυτογνωσίας.

Τα μαθήματα γίνονται Online και υπάρχει υλικό που μελετά και μόνος του ο εκπαιδευόμενος. Η αξιολόγηση είναι προαιρετική και γίνεται σε μια συνάντηση σε κεντρικά σημεία, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

EDDE Life Coaching kai Mentoring programma

Όλγα Δέδε
Όλγα Δέδε Διαιτολόγος - Διατροφολόγος