Δελτία Τύπου

4ος εκπαιδευτικός κύκλος του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών

04 Σεπτεμβρίου 2015
4734 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ekpaideutiki dialeksi

Ή σωστή καθοδήγηση γονέων και η κατάλληλη διαχείριση παιδιών και εφήβων με διατροφικές διαταραχές αποτελεί την ύψιστη σημασία κάθε επαγγελματία υγείας.

Οι τεχνικές διαχείρισης που παρουσιάζονται στον 4ο εκπαιδευτικό κύκλο του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, έχουν αποτελέσει κίνητρο και έμπνευση για τη συγγραφή πολλών νέων συγγραμμάτων από τους απόφοιτους της εκπαίδευσης καθώς και τη διεξαγωγή εξαιρετικών σεμιναρίων κι εκπαιδευτικών προγραμμάτων προς γονείς και παιδιά.

Η ψυχολόγος Μαρία Φραντζέσκα Περάκη, απόφοιτη της εκπαίδευσης που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα χαρακτηριστικά αναφέρει... "Μόλις ολοκληρώθηκε για εμένα η εκπαίδευση Master Practitioner με τον τελευταίο 4ο κύκλο για τους εφήβους και τα παιδιά! Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία η οποία με βοήθησε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Η ενότητα για τα παιδιά είναι πάρα πολύ χρήσιμη και προτρέπω όλους όσους έχουν παρακολουθήσει την εκπαίδευση να την επισφραγίσουν με τον τελευταίο κύκλο ο οποίος ευαισθητοποιεί πολύ για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να απευθυνόμαστε στις οικογένειες με προβλήματα διατροφής! Τα υπέροχα case studies μας βοήθησαν στο να μπορούμε να διακρίνουμε τη ρίζα του προβλήματος αλλά και την αντιμετώπιση μας προς τα παιδιά! Εύχομαι πραγματικά όλοι οι επαγγελματίες υγείας να κάνουν αυτό το δώρο στον εαυτό τους και τους πελάτες τους!"