Εργασία

Μια θέση εργασίας με ιδιαίτερες απαιτήσεις

14 Σεπτεμβρίου 2016
9531 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μια θέση εργασίας με ιδιαίτερες απαιτήσεις

Photo source: www.bigstockphoto.com

Την ανάγκη για έναν υπεύθυνο Υγείας και Διατροφής στην περιοχή των Νησιών του Αιγαίου ανακοίνωσε η εταιρία Save the Children. Η ανάγκη γι' αυτή τη θέση δημιουργήθηκε με τις τελευταίες εξελίξεις του προσφυγικού ζητήματος, για να ενημερώσει και να θέσει στόχους και πρόγραμματα για τα παιδιά και τις νέες μητέρες.

Πηγή: www.skywalker.gr

Η θέση αφορά έναν πτυχιούχο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο με απαραίτητες γνώσεις σε θέματα εγκυμοσύνης και θηλασμού που θα καθοδηγήσει τους πολίτες για να την προαγωγή της υγείας τους. Θα πρέπει να έχει εμπειρία στη δημόσια υγεία για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να εκτιμήσει τη διατροφική κατάσταση και την πορεία των προγραμμάτων και να έχει τη δυνατότητα για συχνές μετακινήσεις μεταξύ των περιοχών.

Ο επαγγελματίας υγείας που θα επιλεχθεί θα πρέπει να ασχοληθεί με τη σχέση Μητέρας-Παιδιού, λόγω της υποθρεψίας που παρατηρήθηκε σε παιδιά και τις δύσκολες συνθήκες που γίνεται η ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης και η έναρξη θηλασμού. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχει η ανάλογη καθοδήγηση από κατάλληλο προσωπικό. Η καθοδήγηση θα γίνει σε συνεργασία με τις μαίες και τους συμβούλους της IYCF-E. 

Τα βιογραφικά γίνονται αποδεκτά μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.