Συνέδρια

2o Ετήσιο Συνέδριο "Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη"

31 Μαΐου 2016
11928 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
2o Ετήσιο Συνέδριο "Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη"

Πρόσκληση για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο που οργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ¨Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη¨ του Τμήματος της Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.) απευθύνει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κυριάκος Καζάκος, Παθολόγος –Διαβητολόγος, Αναπληρωτής Kαθηγητής

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας - Ιατρούς, Νοσηλευτές, Διαιτολόγους – με επιστημονικό ενδιαφέρον για το Σακχαρώδη Διαβήτη και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας και στις σύγχρονες εξελίξεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Palace Hotel από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2016.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από διακεκριμένους ομιλητές για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με διακεκριμένους επαγγελματίες υγείας στο επιστημονικό πεδίο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Δείτε το πρόγραμμα, παρακάτω:

sunedrio diabhth programma