Συνέδρια

6η Συνάντηση Sports & Performance Nutrition 2016

25 Μαΐου 2016
8865 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
6η Συνάντηση Sports & Performance Nutrition 2016

Στο Άμστερνταμ θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Ιουνίου η 6η συνάντηση για την διατροφή στον αθλητισμό και την αθλητική απόδοση που διοργανώνεται απο τη Bridge2Food με σκοπό να παρουσιαστούν νέα καινοτόμα προϊόντα για τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Όσοι συμμετάχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως λειτουργεί η αγορά, τι προκλήσεις και τι απειλές υπάρχουν στη βιομηχανία και πως διαμορφώνεται το κάθε προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή. Στη συνάντηση θα ακουστούν οι απόψεις έμπειρων επιχειρηματιών στο χώρο της αθλητικής διατροφής από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Θα ακουστούν ιδέες σχετικά με καινοτόμο ερευνητικό περιεχόμενο και την ανάπτυξη στρατιγηκής για νέες επιχειρήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους πάρουν μέρος να αναπτύξουν την επιχειρισή τους και να διευρύνουν το κοινωνικό και ερευνητικό τους δίκτυο.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα και θα βραβευτούν για τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Νέα κατηγορία προϊόντων
  • Καλύτερο νέο προϊόν αθλητικής διατροφής
  • Νέα συστατικά

Όλοι όσοι θα πάρουν μέρος με το προϊόν τους θα λάβουν διεθνές marketing και δημόσιες σχέσεις μέσω της έκθεσης. Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω απο 40.000 ειδικοί διατροφής και θα διανεμηθούν ενημερωτικά έντυπα σε 28.000 άτομα στη βιομηχανία τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στο www.cvent.com

6th sports amp performance nutrition 2016