Ομιλίες

Η Ενσυνείδητη Στάση στο Φαγητό στη θεραπεία των Διατροφικών Διαταραχών

21 Ιανουαρίου 2020
12459 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
i-ensyneiditi-stasi-sto-fagito-sti-therapeia-ton-diatrofikon-diataraxon

Photo source: www.bigstockphoto.com

Βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από την εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders

Το απόσπασμα αποτελεί μέρος την παρουσίαση της ψυχολόγου δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά από, τον κύκλο μαθημάτων Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στη θεραπεία των Διατροφικών Διαταραχών.

Το επιλεγμένο βίντεο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της εικόνας και του ήχου που λαμβάνουν οι διαδικτυακοί σπουδαστές που παρακολουθούν το πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity που πραγματοποιείται κατά αποκλειστικότητα από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) και φέρει την πιστοποίηση του BritishPsychologicalSociety. Περισσότερα βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του ΚΕΑΔΔ.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι διαδικτυακοί σπουδαστές επικοινωνούν μέσω του online chatτόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές στην αίθουσα και αλληλοεπιδρούν διαρκώς μεταξύ τους τόσο για απορίες ή παρατηρήσεις όσο και για τις βιωματικές ασκήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Δια Ζώσης & με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καθώς και με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης σε επανάληψη των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΕΑΔΔ www.keadd.gr και στη γραμματεία Δευτέρα με Πέμπτη 12.00 – 19.00

Το επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο για τους Δια Ζώσης σπουδαστές όσο και για την OnLine παρακολούθηση ξεκινάει το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.