ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Blog

Τι νέο φέρνουν οι διατροφικές ετικέτες στην Αμερική;

16 Μαΐου 2018
του Γεώργιου Σαλταούρα
13080 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η (συναισθηματική) αλήθεια του πελάτη

23 Απριλίου 2018
της Βάσιας Μανίκα
19269 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ

11076 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πηγές ορθής πληροφόρησης πριν τη σύσταση ενός συμπληρώματος διατροφής

27 Μαρτίου 2018
της Ευδοκίας Σεκλιζιώτη
12084 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Επεξεργασμένο κρέας & καρκίνος παχέος εντέρου: Γευστικότητα VS Υγεία

22 Μαρτίου 2018
του Γεώργιου Σαλταούρα
12270 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Ποιοι χρησιμοποιούν Συμπληρώματα Διατροφής και γιατί;

20 Μαρτίου 2018
της Ευδοκίας Σεκλιζιώτη
14550 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Ο ρόλος της τεχνητής διατροφής και των σκευασμάτων στην Κλινική Διαιτολογία

15 Φεβρουαρίου 2018
του Ευμένη Καραφυλλίδη
17235 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Κατανοώντας τις συστάσεις για τη ζάχαρη

12684 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Diet Coaching: Δεξιότητες και τεχνικές για το Διαιτολόγο

10 Ιανουαρίου 2018
της Βάσιας Μανίκα
16512 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Νερό: ένα ξεχασμένο θρεπτικό συστατικό

12 Δεκεμβρίου 2017
του Λάζαρου Παρασκευόπουλου
14640 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί