ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Blog

Τι νέο φέρνουν οι διατροφικές ετικέτες στην Αμερική;

16 Μαΐου 2018
του Γεώργιου Σαλταούρα
13044 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η (συναισθηματική) αλήθεια του πελάτη

23 Απριλίου 2018
της Βάσιας Μανίκα
19224 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ

11046 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πηγές ορθής πληροφόρησης πριν τη σύσταση ενός συμπληρώματος διατροφής

27 Μαρτίου 2018
της Ευδοκίας Σεκλιζιώτη
12042 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Επεξεργασμένο κρέας & καρκίνος παχέος εντέρου: Γευστικότητα VS Υγεία

22 Μαρτίου 2018
του Γεώργιου Σαλταούρα
12228 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Ποιοι χρησιμοποιούν Συμπληρώματα Διατροφής και γιατί;

20 Μαρτίου 2018
της Ευδοκίας Σεκλιζιώτη
14481 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Ο ρόλος της τεχνητής διατροφής και των σκευασμάτων στην Κλινική Διαιτολογία

15 Φεβρουαρίου 2018
του Ευμένη Καραφυλλίδη
17181 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Κατανοώντας τις συστάσεις για τη ζάχαρη

12657 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Diet Coaching: Δεξιότητες και τεχνικές για το Διαιτολόγο

10 Ιανουαρίου 2018
της Βάσιας Μανίκα
16476 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Νερό: ένα ξεχασμένο θρεπτικό συστατικό

12 Δεκεμβρίου 2017
του Λάζαρου Παρασκευόπουλου
14595 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί