Blog

Μια Μοντέρνα Ιστοσελίδα μπορεί να Αυξήσει Σημαντικά τον Αριθμό των Πελατών ενός Διαιτολόγου

του Ιωάννη Μπάκα
14 Ιουλίου 2023
3297 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
prosfora istoselidas

Η σύγχρονη κοινωνία έχει γίνει εξαιρετικά ψηφιακή και οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την υγεία τους. Γι' αυτόν τον λόγο, μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για έναν διαιτολόγο.

Που να εστιάσετε;

Αρχικά, η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση και πλοήγηση, προσφέροντας ευανάγνωστα κείμενα και ελκυστικά γραφικά. Ειδικά στην προήγηση από κινητές συσκευές.

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και δεν περιέχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, χάνετε πελάτες 100% γιατί προσφέρετε κακή εμπειρία πλοήγησης στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, και αυτοί αντιλαμβάνονται ότι αντίστοιχη κακή εμπειρία θα έχουν και από τις υπηρεσίες σας.

Ταυτόχρονα να περιέχει πληροφορίες με το βιογραφικό του επαγγελματία, σχετικά με το πεδίο της διαιτολογίας και τις διάφορες υπηρεσίες και προσεγγίσεις διατροφής του διαιτολόγου. Ένα blog επίσης εντός της ιστοσελίδας, θα επιβεβαιώσει στους επισκέπτες και εν δυνάμει πελάτες, τις γνώσεις του διαιτολόγου μέσω της αρθρογραφίας του.

Τέλος, πολύ σημαντική είναι η στοχευμένη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, σε λέξεις κλειδιά, τοπικά και μη, που αναζητάνε οι χρήστες στη Google και είναι αυτή που θα μεγιστοποιήσει το πελατολόγιο ενός διαιτολόγου.

Δείτε ΕΔΩ την μοναδική προσφορά που εξασφάλισε για εσάς το medNutrition και κατασκεύαστε τώρα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ανανέωστε την παλιά σας, για να έχετε πολλούς νέους πελάτες.

banner entos

Ιωάννης Μπάκας
Ιωάννης Μπάκας Γενικός διευθυντής της Digital Rev

Η Digital Rev εξειδικεύεται στο Digital Marketing και παράλληλα, βοηθάει επαγγελματίες να αυξήσουν το πελατολόγιο τους μέσω διαδικτύου.