Επισκεψιμότητα στο medNutrition

156966 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Η πορεία του medNutrition

statistics 1

Η πορεία και η επισκεψιμότητα του portal έρχονται να αποδείξουν ότι το medNutrition έχει πετύχει το στόχο του. Αποτελεί το πρώτο portal διατροφής σε χρόνο λειτουργείας αλλά και σε επισκεψιμότητα. Περισσότεροι από 370.000 μοναδικοί χρήστες ενημερώνονται από την ιστοθέση του medNutrition.gr σε μηνιαία βάση, ενώ περίπου 11.000 εγγεγραμμένοι χρήστες (GDPR Confirmed) λαμβάνουν εβδομαδιαία ενημέρωση μέσα από το medNutrition Weekly.

Η ιστοθέση του medNutrition αποτελείται από τρεις διαφορετικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα PORTAL, απευθύνεται στο ευρύ κοινό για τη διατροφική του ενημέρωση, η δεύτερη ενότητα ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας και πιο συγκεκριμένα στους Διαιτολόγους, ενώ στην ενότητα του Ε-SHOP μπορεί κανείς να βρει το έντυπο υλικό μας.

Προφίλ χρηστών

statistics 2

Από τα στατιστικά της ιστοθέσης μας έχουμε δει πως το 61% των χρηστών που επισκέπτονται το medNutrition αποτελείται από γυναίκες, ενώ το υπόλοιπο 39% από άντρες. Παράλληλα, βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών στην ιστοθέση μας (40%) αποτελείται από άτομα που βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα των 25-34 ετών, ενώ υπάρχει επισκεψιμότητα από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Τι μπορεί κανείς να βρει μέσα από το medNutrition

Στοχεύουμε στην εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωσή σας γύρω από θέματα διατροφής, και παρέχουμε πληροφόρηση για διάφορα θέματα ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί κανείς:

Σε περίπτωση που θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα διατροφικά νέα, τότε μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα social media, όπου ανακοινώνουμε ότι νεότερο υπάρχει στο κομμάτι της διατροφής: