Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

420 διατροφικοί μύθοι καταρρίπτονται

09 Αυγούστου 2012
16272 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
420 διατροφικοί μύθοι καταρρίπτονται

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου που επιμελήθηκα «Μύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας», ήμουν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου. Ο αγαπητός συνάδελφος και δημοσιογράφος κ. Μάκης Μελισσαράτος υποδέχτηκε το νέο μέλος του medNutrition wellness με πολλές ερωτήσεις και θετικά σχόλια ενθουσιασμού για τον απλό κατανοητό, αλλά και συγχρόνως επιστημονικό χαρακτήρα που είναι γραμμένο.

Διαθέσιμο στο eshop του medNutrition: Μύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας

  • Να αφαιρούμε την πέτσα του κοτόπουλου πριν το ψήσουμε, ώστε να μην περάσουν τα λιπαρά στο εσωτερικό του φιλέτου;
  • Είναι έμπιστα τα τεστ δυσανεξίας/αίματος/DNA;

Είναι κάποιες από τις απορίες των πελατών μου που μου έχουν κάνει εντύπωση και μοιράστηκα στην εκπομπή με τον συνάδελφο.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε τις απαντήσεις για αυτούς και άλλους 418 μύθους που κατακλύζουν τη διατροφή μας!

Πάρης Παπαχρήστος
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.