Δελτία Τύπου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια δωρεάν ημερίδα για τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) σε συνεργασία με τους ισχυρότερους διεθνείς φορείς του NLP

05 Σεπτεμβρίου 2019
4230 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
nevroglossiko-programmatismo-nlp

Η Dynamic Equilibrium System (DES), σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους διεθνείς φορείς του NLP (INLPTA, ANLP, Meta International), σας προσκαλεί στην φθινοπωρινή ημερίδα της που είναι αφιερωμένη στον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό (NeuroLinguistic Programming- NLP) και τις εφαρμογές του το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία. Η DES είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία και παγκόσμιες συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

 • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
 • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
 • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
 • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
 • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP.
 • Προάγει την βιωματική και διαδραστική εκπαίδευση στο NLP.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει αυτή την ημερίδα, που είναι ανοιχτή στο κοινό, για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις πυρηνικές τεχνικές του NLP.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η ημερίδα;

Η ημερίδα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP σε βάθος και, πιο συγκεκριμένα:

 • Επαγγελματίες Υγείας (διαιτολόγοι- ιατροί- φαρμακοποιοί)
 • Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπευτές
 • Coaches
 • Δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτές ενηλίκων
 • Αθλητές

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ημερίδα θα έχουν την δυνατότητα:

 • Να μάθουν τι είναι και τι δεν είναι το NLP.
 • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται επιστήμη. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις;
 • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται τέχνη.
 • Να καταλάβουν ποιοι είναι οι έγκυροι φορείς του NLP παγκοσμίως.
 • Να γνωρίζουν ποιοι θεωρούνται πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και ποια είναι η αξία των έγκυρα πιστοποιημένων προγραμμάτων.
 • Να μάθουν τις εφαρμογές του NLP σε τομείς όπως η υγεία, η διατροφή και ο αθλητισμός, η προσωπική ανάπτυξη, οι επιχειρήσεις, η εκπαίδευση ενηλίκων και παιδιών, η ψυχολογία/ ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live διαδραστικά demos και θα μάθουν βιωματικά μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Εκπαιδευτές του NLP OPEN DAY

Στην ημερίδα αυτή, οι εκπαιδευτές NLP της DES, επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία, με πολυετή εμπειρία, θα μοιραστούν μαζί σας τις δικές τους εμπειρίες από τους τομείς ειδίκευσής τους, με πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Και, φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική δυνατότητα να γνωριστούν με κάποιους από τους απόφοιτους του οργανισμού και, πλέον, επαγγελματίες, ώστε να καταλάβουν ακόμα καλύτερα τις εφαρμογές αυτού του ιδιαίτερου συστήματος.

Επικεφαλής της DES είναι ο Νίκος Φραγκιάς, Interventionist - Behavioral Analyst - Profiler και ο μόνος Έλληνας επίσημος συνεργάτης του διεθνούς φήμης ερευνητή/καθηγητή Dr. Paul Ekman, ειδικού στις μικροεκφράσεις προσώπου και γλώσσα σώματος. Ο Νίκος είναι NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language και λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS). Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), ενώ είναι ο Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit.  Διαθέτει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Σαν σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, όπως Customer Subjectivity, Communication Skills, Essential Coaching Skills for Managers, Advanced Linguistics, Leadership Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

H Βάσια Μανίκα, κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος, NLP Wellbeing Expert, είναι Managing Director και εκπαιδεύτρια της DES σε θέματα Wellbeing, Sports Communication και NLP. Είναι πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Meta- Health Coach (CMA), Micro Expressions & Body Language Facilitator και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos. Είναι Corporate Wellbeing Partner της Παπαστράτος (PMI), Vodafone Greece, Γρηγόρης Μικρογεύματα, ERGONOMIA και άλλων εταιριών, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Wellbeing προγράμματα μέσα σε εταιρικό περιβάλλον. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων, INLPTA (International NLP Trainers Association), HCA/ EMCC (European Mentoring & Coaching Council) Greece, ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association). Από τον Ιανουάριο του 2018 είναι Public Relations Executive Director του Hellenic Coaching Association και περήφανο μέλος της ερευνητικής ομάδας Positive Health & Wellness Division του IPPA.

Πληροφορίες

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11.00πμ ως τις 3.00μμ, στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία (19ο χλμ Λεωφ. Αθηνών- Λαυρίου, δείτε τον χάρτη εδώ). Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και οι θέσεις είναι ονομαστικές, επομένως αν θέλετε συμμετέχετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής ως την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, ο διοργανωτής θα σας καλέσει τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε email στο info@nickfragkias.com ή να καλέσετε στο 6946 777 000 (Λυδία Ορφανουδάκη, Τμήμα Επικοινωνίας).