Δελτία Τύπου

11η Health Expo Athens

30 Αυγούστου 2019
447 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
11i-health-expo-athens

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη διημερίδα στον χώρο της υγείας με ελεύθερη είσοδο στις 8 - 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης - θεσμού ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ + ΕΚΘΕΣΗ «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας» με τη νέα ονομασία Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τη μεγαλύτερη πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας.

Η 11η Health Expo Athens απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και βοηθούς τους, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους σε φορείς υγείας.

Σκοπός της Διημερίδας

Σκοπός της Διημερίδας είναι η στήριξη και η ενίσχυση της εξέλιξης των επαγγελματιών υγείας, με 149 διακεκριμένους ομιλητές, 51 ομιλίες, 29 εργαστήρια και 12 στρογγυλά τραπέζια, μέσα από 5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

 1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες απέναντι στις νέες προκλήσεις του τομέα υγείας.
 2. Management & Marketing: Επιχειρηματικά θέματα με κύριο στόχο την ανάπτυξη διοικητικών και εμπορικών δεξιοτήτων.
 3. Καινοτομία & Τεχνολογία: Η εξέλιξη του διαδικτύου, οι καινοτόμες υπηρεσίες και οι νέες ψηφιακές εφαρμογές στη διαχείριση και διοίκηση του φαρμακείου.
 4. Health Expo - Partnering:Προγραμματισμός στοχευμένων 1:1 συναντήσεων με συνεργάτες/επισκέπτες από την Ελλάδακαι το εξωτερικό.
 5. Εργαστήρια: Digital Marketing στο σύγχρονο ιατρείο, υπηρεσία διακοπής καπνίσματος, ιατρικό διορθωτικό μακιγιάζ, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και αθλητικά συμπληρώματα, κ.ά.

Γιατί να είστε εκεί

Αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεδριακή - εκθεσιακή διημερίδα με ελεύθερη είσοδο για:

 • Επιμόρφωσηφαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας,
 • Εκθεσιακή Προβολήκαι Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών,
 • B2B Συμφωνίεςκαι με Διεθνείς Συμμετοχές,
 • Health Expo - Partnering: Προγραμματισμός στοχευμένων 1:1 συναντήσεων με συνεργάτες/επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό,
 • ΒραβεύσειςΕταιρειών, μέσω real time online ψηφοφορίας των κατόχων της κάρτας Μαζί μας,
 • ΠροσφορέςΠροϊόντων και Υπηρεσιών και
 • Κληρώσεις Δώρων