Δελτία Τύπου

Συμμετοχή σε έρευνα για διαιτολόγους, όσον αφορά τη δια βίου μάθηση

10 Δεκεμβρίου 2015
8595 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
elliniko anoixto panepistimio

Ονομάζομαι Δημήτρης Μπερτζελέτος και είμαι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Αυτήν την περίοδο διενεργώ την πτυχιακή μου εργασία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών- "Εκπαίδευση Ενηλίκων" (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Για τις ανάγκες της πτυχιακής εργασίας, έχω αναλάβει τη διεξαγωγή μελέτης που εξετάζει κίνητρα και εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι που εργάζονται στην Ελλάδα, σχετικά με τη δια βίου μάθηση.

Η έρευνα απευθύνεται αποκλειστικά σε διαιτολόγους-διατροφολόγους. Η συμμετοχή βοηθά την διεξαγωγή της έρευνας, αλλά ωφελεί και την επαγγελματική κοινότητα των διαιτολόγων, διερευνώντας το βαθμό συμμετοχής τους σε προγράμματα δια βίου μάθησης, διερευνώντας τα κίνητρα και τα εμπόδια που δυσχεραίνουν την ανάμιξή τους στη δια βίου μάθηση.

Η συμμετοχή στην έρευνα γίνεται μέσω της συμπλήρωσης ενός ερωτηματολογίου, του οποίου ο χρόνος συμπλήρωσης διαρκεί περίπου 8-10 λεπτά. Σάς διαβεβαιώσω ότι απαντάτε ανώνυμα και ότι θα τηρηθεί η ανωνυμία σας σύμφωνα με την αρχή προστασίας περί προσωπικών δεδομένων. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.

Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο σημαίνει αυτόματα την αποδοχή σας στα ανωτέρω και τη συμμετοχή σας στην έρευνα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι: bertzeletos@gmail.com.

Παρακαλώ απαντήστε μου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2015.

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο

 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 mpertzeletos dietitian