Θέλεις να γίνεις μέλος της πιο δυνατής Κοινότητας Διαιτολόγων;

36360 Προβολές
7 λεπτά να διαβαστεί

Το medNutrition.gr αποτελεί το 1οportal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες καταξιωμένων επιστημόνων υγείας και διατροφής.

Το ξεκίνημα του medNutrition

Ιδρύθηκε το 2003 από 5 διαιτολόγους, με όραμα να γίνει η πιο αξιόπιστη και επισκέψιμη πύλη διατροφικής πληροφόρησης, καθώς και μία κοινότητα συνεργασίας, αλληλεπίδρασης και προβολής διαιτολόγων και άλλων επιστημόνων υγείας.

Μέσα στα έτη, το medNutrition αναδείχθηκε ως αξία στη διαιτολογική κοινότητα, με αποτέλεσμα οι 5 διαιτολόγοι να γίνουν 70 και οι συντάκτες στο σύνολό τους 76. Μέσα από το mednutrition.gr γίνεται και η προβολή και των διαιτολογικών γραφείων των συνεργατών με την ομάδα μας να περιλαμβάνει 45 διαιτολογικά γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Profil epistimonikis Omadas test

Εικόνα Προφίλ Επιστημονικών Συντακτών του medNutrition (upd 21/5/2019)

 

Τι θα σου προσφέρει η συνεργασία με το 1ο Portal Διατροφής medNutrition;

Ενδυνάμωσε την Επαγγελματική Προβολή και Επικοινωνία σου μέσω των εργαλείων που σου παρέχουμε:

 

Χτίσιμο του Brand Ονόματος σου στο διαδίκτυο

Το medNutrition.gr αποτελεί το 1ο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεις τη μέγιστη δυνατή προβολή της αρθρογράφησής σου σε περισσότερους από 400.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και σε περισσότερους από 3.100.000 μοναδικούς επισκέπτες το χρόνο που εμπιστεύονται το mednutrition.gr για τη διατροφική τους πληροφόρηση. Αυτοί οι επισκέπτες αποτελούν και τους δυνητικούς σου πελάτες!

Τα άρθρα είναι SEO friendly ώστε να εμφανίζονται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και το πετυχαίνουμε αυτό για περισσότερες από 41.900 διατροφικές λέξεις (keywords) που αναζητούν οι χρήστες στο διαδίκτυο!

Πόσα άρθρα γράφει ο κάθε συνεργάτης μέσα στο έτος;

Η ετήσια αρθρογράφηση περιλαμβάνει 8 άρθρα, αριθμός ιδανικός για τη συνεχή προβολή σου κατά τη διάρκεια του έτους μέσα από το medNutrition.gr και τα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας που διαθέτουμε, όπως το newsletter και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, τα άρθρα σου έχουν μεγάλη πιθανότητα να είναι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ψηλά στην πρώτη σελίδα της google!

Επιπρόσθετα δίνει μια συνέντευξη παρουσίασης του ίδιου και των υπηρεσιών του με ένα προσωποποιημένο χαρακτήρα. Σχετικά παραδείγματα:

 

Τί μας κάνει το νούμερο 1 portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο;

Μα φυσικά τα στατιστικά μας!

monadikoi mina mednutrition

Διάγραμμα Επισκεψιμότητα στο medNutrition 1/1-31/3/2020

monadikoi xrono medNutrition

Διάγραμμα Επισκεψιμότητα στο medNutrition 1/1-31/12/2019

Organic Keywords medNutrition

Διάγραμμα Λέξεις αναζητήσεων στην Google με σειρά προβολής

Δυναμική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα άρθρα σου αναδημοσιεύονται και προβάλλονται σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος κοινού.

Facebook Page: 39.555 followers

Instagram: 4.664 ακόλουθοι

YouTube: 9.8 χιλ. Συνδρομητές / 1.8 εκ. Προβολές Video / 435 Video Προβολής των συνεργατών μας

Χρήσιμη πληροφορία

Αυτά τα στατιστικά είναι εύκολο να τα παρακολουθήσεις και εσύ γιατί είναι online. Έτσι, όταν βρεθείς στο στάδιο διερεύνησης για την ένταξή σου σε κάποια διαιτολογική ομάδα, μπορείς πολύ εύκολα να τα συγκρίνεις, ώστε να τα έχεις υπόψιν σου.

Προβολή στη βάση αποδεκτών του Newsletter μας

Τα άρθρα σου αποστέλλονται σε περισσότερους από 5.000 συνδρομητές που λαμβάνουν το εβδομαδιαίο newsletter του medNutrition!

Και δεν αναφερόμαστε σε τυχαίους χρήστες… οι παραλήπτες μας αναζητούν τη διατροφική πληροφόρηση και έχουν δώσει την έγκρισή τους, ώστε να τη λαμβάνουν εβδομαδιαίως (GDPR compliance). Αυτό δικαιολογεί και το σταθερά υψηλό open rate που έχουν τα newsletter μας, το οποίο είναι πάνω από 20%!

newsletter mednutrition 

Εικόνα Παρουσίαση του κεντρικού θέματος στο medNutrition weekly newsletter

Συντάκτης του μήνα

Πέρα από την προβολή της αρθρογράφησης, στο newsletter μας υπάρχει και αφιέρωμα στον συντάκτη του μήνα, όπου παρουσιάζουμε το επαγγελματικό σου προφίλ, ώστε να σε γνωρίσουν οι αναγνώστες μας.

newsletter sintaktis mednutriiton

Εικόνα Παρουσίαση Συντάκτη στο medNutrition weekly newsletter

Αναδημοσίευση των Άρθρων σου σε άλλες Ιστοθέσεις

Περισσότερα από 1.700 άλλα websites εμπιστεύονται το medNutrition.gr για την εγκυρότητά του και αναδημοσιεύουν το άρθρα του medNutrition, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό / δυνητικοί πελάτες να συνδεθεί μαζί σου.

Reffering Domains medNutriton

Διάγραμμα 4 Ανοδική πορεία ιστοθέσεων που αναδημοσιεύουν περιεχόμενο του medNutrition

Δημιουργία Αρθρογράφησης που Αλληλεπιδρά με το χρήστη

Θα συμμετάσχεις στη δημιουργία συναρπαστικού και πρωτοπόρου περιεχομένου που ελκύει τους χρήστες και αυξάνει την εναχόλησή τους. Το απλό άρθρο είναι η βάση για τη μεταφορά και επεξήγηση μίας πληροφορίας, αλλά στο medNutrition,gr αξιοποιούμε δημιουργικούς και ενδιαφέροντες τρόπους επικοινωνίας με το κοινό. Έτσι, δημιουργούμε slideshows, quiz, video, eBooks, παρουσιάσεις, infographics και διατροφικούς οδηγούς που ελκύουν περισσότερο τους αναγνώστες.

Προβολή των media δράσεών σου, Video - Radio

Εμφανίζεσαι σε ενημερωτικές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές;

Στο medNutrition.gr έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε τα αποσπάσματα από τις εκπομπές αυτές. Το μοντάρισμα των video το αναλαμβάνουμε εμείς και το video ανεβαίνει στο youtube channel του medNutrition και ακολούθως προβάλλεται και στο facebook page μας.

media medNutrition

Εικόνα Παρουσία επιστημονικών συντακτών στην τηλεόραση 

Εκπαίδευση στο πώς να Δημιουργείς Περιεχόμενο που ξεχωρίζει

Το περιεχόμενο είναι αυτό που μας ξεχωρίζει ως portal διατροφής στο κοινό των αναγνωστών, ως εκ τούτου δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των συντακτών/ συνεργατών μας. Έχουμε δημιουργήσει 7 ειδικά εκπαιδευτικά video για εσένα, τα οποία θα σε καθοδηγήσουν στο πώς να γράφεις εξαιρετικά άρθρα που θα βγαίνουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και θα ξεχωρίσουν!

Video training Kira medNutrition

Φωτογραφία: Η συνάδελφος Ειρήνη Κύρα εξηγεί ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα άρθρο σας, για να πιάσει την πρώτη σελίδα της Google

Χρήση του μοναδικού εργαλείου αρθρογράφησης Intranet του medNutrition

Για εμάς η διαδικασία της αρθρογράφησης είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελείται από αρκετά βήματα, από τη στιγμή που γίνεται η ανάθεση στον συνεργάτη διαιτολόγο, μέχρι τη δημοσίευσή του στο portal. Για τον έλεγχο όλης της διαδικασίας έχουμε δημιουργήσει ειδικό λογισμικό, στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνεργάτες μας και μέσα από το οποίο μπορείς να παρακολουθείς όλη την πορεία του άρθρου σου.

medNutrition intranet

Εικόνα: Ιστοσελίδα που απεικονίζει την ανάθεση άρθρου και τα βήματα που απαιτούνται μέχρι τη δημοσιεύση

Δομημένη και Οργανωμένη Προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ

Μέσα στο medNutrition.gr προβάλλονται όλοι οι συνεργάτες μας με το βιογραφικό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, με δομημένο και ελκυστικό τρόπο. Έτσι, ο χρήστης/ δυνητικός πελάτης μπορεί να βρει εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για εσένα, ώστε να σε επιλέξει ως επαγγελματία διαιτολόγο που του ταιριάζει.

arthrografos mednutrition 

Εικόνα Παρουσίαση Βιογραφικού της συναδέλφου Ελένης Τσαχάκης

Η προβολή γίνεται με την αναφορά του ονόματός σου στην αρχή του άρθρου (linkable) και με σύντομο βιογραφικό κάτω από το άρθρο σου, το οποίο καταλήγει μέσω link στο αναλυτικό σου βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας.

telos arthrou diaitologos 

Εικόνα Παρουσίαση συνοπτικού Βιογραφικού της συναδέλφου Ελένης Τσαχάκης σε ένα άρθρο

Προβολή του Διαιτολογικού σου Γραφείου

Εάν έχεις διαιτολογικό γραφείο, μέσα από το προφίλ σου ως συντάκτης μπορεί ο χρήστης να βρει την αναλυτική παρουσίαση του γραφείου σου, μαζί με εικόνες του χώρου. Επιπλέον, η προβολή του γραφείου σου γίνεται και στο ειδικό section «Βρες το διαιτολόγο σου». Όσο πιο δομημένη και αναλυτική η παρουσίαση του γραφείου και των υπηρεσιών σου, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται στα μάτια του αναγνώστη, ο οποίος αποτελεί το δυνητικό σου πελάτη.

Diaitologiko Grafeio Tsachaki 700

Εικόνα Παρουσίαση του Διαιτολογικού Γραφείου της συναδέλφου Ελένης Τσαχάκης

Το προφίλ σου και Διαιτολογικό Γραφείο εμφανίζεται στην 1η σελίδα της Google

Έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα στο SEO για το portal μας, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές πιθανότητες να εμφανίζεσαι στην 1η σελίδα του Google με το βιογραφικό σου ως συντάκτης ή και με το διαιτολογικό σου γραφείο, στην αναζήτηση για διαιτολόγο με βάση την περιοχή. Αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στην περίπτωση που δεν έχεις δική σου ιστοθέση, καθώς μπορείς να βγαίνεις στην 1η σελίδα του Google μέσα από τη συνεργασία σου με το medNutrition.gr.

Δωρεάν αποστολή Υλικού στο Διαιτολογικό σου Γραφείο

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος εκδίδουμε διατροφικά έντυπα και εργαλεία τα οποία σου αποστέλλουμε δωρεάν και τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στις διατροφικές σου συνεδρίες! Έτσι, η εκπαίδευση του πελάτη σου, στη διατροφική πληροφορία που θέλεις, γίνεται πιο εύκολη.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες και αξιόπιστες εταιρείες τροφίμων και συμπληρωμάτων, οι οποίες θέλουν να επικοινωνήσουν τη διατροφική αξία των προϊόντων τους στους επιστήμονες διατροφής. Έτσι, ανά περιόδους μπορείς να λαμβάνεις δωρεάν δείγματα των προϊόντων τους.

Έκπτωση στα Προϊόντα του medNutrition eshop

Θα απολαμβάνεις ειδικές εκπτώσεις στις εκδόσεις μας, wellness, experts και kids, μέσα από το eshop του medNutrition.gr. καθώς και σε διατροφικά εργαλεία, όπως poster, σουπλά και άλλα πολλά. Αυτά τα εργαλεία θα σε υποστηρίξουν ώστε να κάνεις τη διαιτολογική πράξη πιο εύκολη και πιο εκπαιδευτική!

mednutrition eshop

Εικόνα Προβολή Aρχικής Σελίδα του medNutrition eshop

Θα αποτελέσεις Μέλος μίας αξιόπιστης Επιστημονικής Κοινότητας

Η κοινότητα του medNutrition περιλαμβάνει δραστήριους συναδέλφους με δυνατά βιογραφικά, όραμα και επαγγελματική ταυτότητα που ξεχωρίζει. Για τη μεταξύ μας επικοινωνία και διάδραση, διαθέτουμε ειδικό κλειστό group στο facebook, στο οποίο θα είναι χαρά μας να συμμετάσχεις.

 

Τι δεν παρέχουμε

Υποσχέσεις που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε

Οι σχέσεις μας με τους συνεργάτες διαιτολόγους έχουν γερά θεμέλια, βασίζονται στην ειλικρινή σχέση και στη συναδελφικότητα, στην οποία πιστεύουμε. Η συνεργασία μόνο μπροστά μπορεί να μας πάει.

Συγκεντρωτικός Πίνακας των Παροχών

Για να σου συνοψίσουμε όλες τις παροχές που σου παρουσιάσαμε, τις συγκεντρώσαμε στον παρακάτω πίνακα, που απευθύνεται στην προβολή ενός διαιτολόγου με γραφείο, αλλά και χωρίς.

Παροχές Για το Συντάκτη Για το διαιτολογικό γραφείο
Προβολή Συντάκτη check check
SEO στο Προφίλ Συντάκτη check check
Προβολή Αρθρογράφησης check check
SEO στην Αρθρογράφηση check check
Προβολή στα Social Media check check
Προβολή στο newsletter check check
Εκπαίδευση στο Περιεχόμενο check check
Χρήση Intranet check check
Έκπτωση στο eshop check check
Προβολή Διαιτολογικού Γραφείου error check
SEO Διαιτολογικού Γραφείου error check
Δωρεάν Αποστολή Εντύπων error  check
Δωρεάν Αποστολή Δειγμάτων error  check
Προβολή Media Επικοινωνίας error  check
Αναδημοσιεύση Άρθρων σου error  check

Επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχουν πολλά portal διατροφής. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, σύγκρινε τις παροχές και τη δυναμική του κάθε portal! Ζήτησε τα στατιστικά επισκεψιμότητας, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης της προβολής του διαιτολόγου. Θα χαρούμε να σου παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου! 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, εάν επιθυμείς να επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες ή για να ξεκινήσουμε την ένταξή σου στην Κοινότητά μας.
Ονοματεπώνυμο
Απαραίτητο πεδίο

Τηλέφωνο
Απαραίτητο πεδίο

Email
Απαραίτητο πεδίο

Επάγγελμα
Απαραίτητο πεδίο

Ενδιαφέρομαι για
Παρακαλώ κάντε μία επιλογή

Invalid Input