Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Έχεις πελάτη με Διαβήτη; Ανακάλυψε έντυπο υλικό!

της Νικολέτας Τζημαγιώργη
24 Ιανουαρίου 2019
16233 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
exeis-pelati-me-diaviti-anakalypse-entypo-yliko

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, όπως ξέρετε, είναι μια πάθηση που χρήζει κατάλληλης διατροφικής εκπαίδευσης, καθώς συνδέεται άμεσα με τη διατροφή.

Τα άτομα που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη πολύ συχνά έρχονται σε επαφή με τον διαιτολόγο, για να τους δώσει συμβουλές και να τους καθοδηγήσει σε θέματα διατροφής. Ακόμη και σε πελάτες μας που πιστεύουμε ότι η πρόληψη κατά του σακχαρώδους διαβήτη θα βοηθήσει, μπορούμε να τους παρέχουμε οργανωμένο έντυπο υλικό, εντάσσοντάς τους σε ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο!

Το υλικό που θα βρείτε θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τις συνεδρίες σας και να εκπαιδεύσετε τους πελάτες σας βήμα προς βήμα για να αποκτήσουν τελικά, τον έλεγχο του Διαβήτη στα χέρια τους

1. Sous plat: «Καλύτερος έλεγχος του διαβήτη σε 5 βήματα!»

Το σουπλά «Καλύτερος έλεγχος του διαβήτη σε 5 βήματα» απεικονίζει με τρόπο κατανοητό τις βασικές οδηγίες για τη διαχείριση του διαβήτη. Ο έλεγχος της γλυκόζης του αίματος γίνεται πιο εύκολος από ποτέ, χάρη στις χρήσιμες και εύκολα εφαρμόσιμες οδηγίες που δίνει το σουπλά!

Η σωστή διατροφή, μαζί με το υγιές σωματικό βάρος, την άσκηση και την αυτοπαρακολούθηση αποτελούν το αδιαμφισβήτητο εισιτήριο για μια υγιή ζωή. Το έντυπο αυτό μπορεί εύκολα να μείνει στη μνήμη κάποιου, καθώς μπορεί να το δει κατά τη διάρκεια του γεύματος ή και μετά.

 

2. Έντυπο: «Ο κύκλος του Διαβήτη»

Εάν έχετε πελάτες που πάσχουν από Διαβήτη, αυτό το έντυπο καταφέρνει να συνοψίσει  έναν τεράστιο πλούτο γνώσης σχετικά με την πάθηση σε μόλις 16 σελίδες και μάλιστα με καλαίσθητο και εύληπτο τρόπο.

Μεταξύ άλλων, ο πελάτης μέσα από το έντυπο αυτό θα γνωρίσει την πάθηση και τα συμπτώματά της, θα αντιληφθεί γιατί πρέπει να διαβάζει τις ετικέτες των τροφίμων, θα ενημερωθεί για τη σχέση της παχυσαρκίας με τη συγκεκριμένη πάθηση καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα κρατήσει το διαβήτη υπό έλεγχο!

3. Infographic: «Διατροφή - Ξαναβρείτε το μέτρο»

Με αυτό το infographic μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον πελάτη σας να χρησιμοποιεί τα σκεύη κουζίνας (πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα) στις σωστές τους διαστάσεις και με το σωστό τρόπο, ώστε να μη χάνει το μέτρο!

Εμείς οι διαιτολόγοι γνωρίζουμε πως, η διατροφή ενός ατόμου με διαβήτη είναι η ιδανική διατροφή που μπορεί να ακολουθήσει όλος ο κόσμος. Το σχεδιαστικό κομμάτι του infographic  βοηθά το διαιτολόγο να επεξηγήσει στον πελάτη έννοιες πολύ σύνθετες, όπως αυτή της ενεργειακής πυκνότητας, με τρόπο απλό και κατανοητό.

Τo εργαλείο αυτό είναι ιδανικό για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη. Το σωστό μέγεθος της μερίδας αποτελεί το κλειδί για την καλή διαχείριση του βάρους και συνεπώς, την καλύτερη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Νικολέτα Τζημαγιώργη
Νικολέτα Τζημαγιώργη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.