Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Αντιμετωπίζει ο Πελάτης σου Γαστρεντερικά προβλήματα;

της Νικολέτας Τζημαγιώργη
17 Ιανουαρίου 2019
10896 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
entypa gia pelati me peptiko provlima

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις συνεδρίες μας ο πελάτης να παραπονιέται ότι αντιμετωπίζει κάποιο γαστρεντερικό σύμπτωμα. Τα γαστρεντερικά συμπτώματα μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικά για τον πελάτη, και για το λόγο αυτό, η λύση τους αποτελεί προτεραιότητα!

Εάν είσαι διαιτολόγος, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις πως η διατροφή είναι βασικό κομμάτι για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών. Τα επόμενα εργαλεία θα σε βοηθήσουν στην καθοδήγηση των πελατών μέσα από καθημερινές πρακτικές λύσεις, για τη διαχείριση και την αντιμετώπισή τους!

Έντυπο «Ζήσε την εγκυμοσύνη, όχι τη δυσκοιλιότητα!»

Με το έντυπο αυτό μπορείτε να μεταφέρετε σε όλες τις μέλλουσες μανούλες όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν το γαστρεντερικό σύμπτωμα που λέγεται δυσκοιλιότητα!

Πιο συγκεκριμένα, το έντυπο θα βοηθήσει τις εγκυμονούσες να συνειδητοποιήσουν πόσο φυσιολογικό σύμπτωμα είναι και ακόμα θα δώσει καθημερινές πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπισή του.

Sous Plat: «Το στριμμένο εντεράκι μου»

Αυτό το σουπλά αποτελεί έναν αναλυτικό οδηγό για τη διαχείριση της δυσκοιλιότητας, καθώς προτείνει αλλαγές όχι μόνο στη διατροφή αλλά και στο συνολικό τρόπο ζωής των πελατών σας!

Βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αποτελεί η σωστή διατροφή και πιο συγκεκριμένα οι φυτικές ίνες και τα προβιοτικά.

Το σουπλά «Το στριμμένο εντεράκι μου» αναλύει τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν τις περισσότερες φυτικές ίνες καθώς και το ρόλο που μπορεί να παίξουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η δημιουργία του σουπλά εντάσσεται στην καμπάνια ενημέρωσης για τη δυσκοιλιότητα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ).

Poster «Το στριμμένο εντεράκι μου»

Εάν οι πελάτες σου στο γραφείο αναφέρουν συχνά ενοχλητικά συμπτώματα του πεπτικού, που μπορεί να υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους, τότε αυτό το πόστερ είναι ό,τι χρειάζεσαι! Μέσα από το πόστερ οι πελάτες εκπαιδεύονται για το ρόλο και τη δράση των φυτικών ινών, τα καθαρκτικά και την αποτελεσματικότητά τους.

Το πόστερ "Το στριμμένο εντεράκι μου" δημιουργήθηκε από την ομάδα υγείας του πεπτικού του medNutrition και εντάσσεται στην καμπάνια ενημέρωσης για τη δυσκοιλιότητα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ).

Νικολέτα Τζημαγιώργη
Νικολέτα Τζημαγιώργη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.