Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Το Διατροφονήσι στο Christmas Kids Festival 2013

18 Δεκεμβρίου 2013
9342 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το Διατροφονήσι στο Christmas Kids Festival 2013

Ένα φεστιβάλ παιδικής έμπνευσης!

Τα παιδιά εμπνέονται, αναζητούν, μαθαίνουν, και φυσικά παίζουν στο ChristmasKidsFestival 2013 που διοργανώνεται από την «Κορυφογραμμή» το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Εμπορικό Κέντρο SmartPark στα Σπάτα.

Στο διήμερο φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, θα γνωρίσουν μέσα από 41 μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία. Στα εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων & κατασκευών, αλλά και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, βιβλία και αθλητισμό τα παιδιά και οι γονείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία. Παράλληλα με τις δραστηριότητες (workshops), θα υπάρχει έκθεση παιδικού βιβλίου καθώς και επιμορφωτικές παιδαγωγικές ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς για τους γονείς.

H ομάδα παιδική διατροφής του medNutrition θα βρίσκεται εκεί το Σάββατο και την Κυριακή στις 11.00 - 13.00 για να διαβάσει το "Διατροφονήσι", ένα παραμύθι που δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει τα παιδιά πάνω στη θρεπτική διατροφή. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την διατροφή ζωγραφίζοντας τους ήρωες των Διατροφοπαιχνιδιάρηδων, αλλά και συμπληρώνοντας σταυρόλεξα και κρυπτόλεξα και άλλα πολλά παιχνίδια. Η ομάδα παιδικής διατροφής αποτελείται από τις Διαιτολόγους - Διατροφολόγους Διονυσία ΒουτσάΣοφία ΒρυώνηΑλεξάνδρα ΚουμπίτσκιΧριστίνα Πωλίνα Λαμπρινού και Μαίρη Σελανικλή.


Βιβλία που σας αφορούν:


Ο σκοπός του φεστιβάλ, είναι, μέσα από την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα (το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται) στο www.ckf.gr και στην σελίδα του ChristmasKidsFestival στο facebook, ενώ μπορείτε να δείτε το tv spot του φεστιβάλ εδώ.