Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Το medNutrition στο καθιερωμένο συνέδριο των διαιτολόγων

του Μιχάλη Κάβδα
29 Ιανουαρίου 2016
11625 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
atoma pou sizitoun

Τέλη του 2015 και συγκεκριμένα στις 27-29 Νοεμβρίου είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στο 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής. Όπως κάθε δύο χρόνια λοιπόν που πραγματοποιείται το συνέδριο έτσι και αυτή τη φορά βρεθήκαμε ανάμεσα σε περίπου 2000 σύνεδρους και είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί τους τα έντυπα από τις νέες μας καμπάνιες αλλά και 2 νέους τίτλους από τις εκδόσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις medNutrition publication (wellness και kids) υποδέχτηκαν 2 νέα μέλη που ακούνε στα ονόματα «Χοληστερίνη. Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή!» (medNutrition wellness) και «Ιστορίες Πρωινού» (medNutrition kids). Οι σύνεδροι που παρευρέθηκαν το Σάββατο είχαν την τύχη να αποκομίσουν και ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο από το βιβλίο μιας και η συγγραφέας Γεωργία Ίσαρη δεν θα μπορούσε να λείπει από το συνέδριο ως Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

Οι «Ιστορίες Πρωινού» έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς αποτελούν ένα από τα μοναδικά παιδικά comic που στοχεύουν με ευχάριστο τρόπο να φέρουν στην καθημερινότητα των μικρών μας φίλων ένα δυνατό πρωινό γεμάτο όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να αντεπεξέλθουν στις ώρες διδασκαλίας μέσα από την ιστορία αλλά και τις ασκησούλες που ακολουθούν.

comic istories prwinou

 

Μπορεί τα βιβλία να τράβηξαν τα βλέμματα αλλά τα νέα έντυπα από τις καμπάνιες μας έκλεψαν σίγουρα την παράσταση. Ο «Τροχός των λιπαρών», το «Αλφαβητάρι των βιταμινών» και το «Σουπλά πρωινού» έγιναν ανάρπαστα μιας και δεν έφτανε σε κανέναν διαιτολόγο να πάρει μόνο ένα..!

lipara koptiko

Ο «Τροχός των λιπαρών» είναι ένα από τα πιο απλά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας διαιτολόγος για να δείξει στον πελάτη του όχι μόνο πόσα λιπαρά έχει ένα τρόφιμο, αλλά και ποια από αυτά είναι καλά και κακά απλά γυρίζοντας τον έναν από τους δύο ομόκεντρους κύκλους του τροχού!

alfavhtari vhtaminwn

 Το «Αλφαβητάρι των βιταμινών» που έχει και κάποια infographic χαρακτηριστικά μας δίνει όχι μόνο πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιταμινών, την προέλευση και τη χρήση τους, αλλά μπορούμε να δούμε τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία να παίρνουν μορφή μέσα από τα τρόφιμα στα οποία εμπεριέχονται!

Να σας πω και ένα μυστικό;;

Τα τρόφιμα που σχηματίζουν τις χημικές ονομασίες των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων είναι πραγματική φωτογράφηση που κάναμε στα κεντρικά του medNutrition..!

soupla prwinou

Το σουπλά πρωινού έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή των σουπλά μας και να μας δώσει όλα τα κομμάτια του παζλ για να φτιάξουμε ένα δυναμωτικό και θρεπτικό πρωινό!

Ευτυχώς για τους διαιτολόγους που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο συνέδριο όλο το υλικό μας είναι διαθέσιμο και μπορούν να το αποκτήσουν με πολύ λίγα "clicks" από το eshop του medNutrition.

Μιχάλης Κάβδας
Μιχάλης Κάβδας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος