Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Κερδίστε Δωρεάν Είσοδο στο "41ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο"

18 Μαΐου 2015
7020 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
41i etisio panellinio iatriko sinedrio

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 41ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχέιο HILTON ATHENS. 

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες και κατευθύνσεις που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας. Στο επιστημονικό πρόγραμμα αυτής της προσπάθειας συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι διαφόρων ειδικοτήτων.Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου: www.mednet.gr

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό 4 Διαιτολόγοι από εσάς θα κερδίσουν Δωρεάν Είσοδο στο 41ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο.

Νικητές

  1. Angeliki Garneli
  2. Anna Giannoulou
  3. Stefi Kalli
  4. Georgia Ontampasoglou

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 4 νικητές θα κερδίσουν Δωρεάν είσοδο στο "41ο Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο", με δεκτές συμμετοχές ως την Κυριακή 24 Μαίου και ώρα 14:30μ.μ.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 22 ετών, πτυχιούχων Διαιτολόγων, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 2 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Η Δωρεάν είσοδος των νικητών στο Συνέδριο θα γίνεται ως εξής:
    Κατά την είσοδό σας στο Συνέδριο θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχέιων σας με την ένδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.