Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

10 δωρεάν συμμετοχές στην 8η Εκπαιδευτική Διημερίδα του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.

16 Ιανουαρίου 2013
8745 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
elliniko idrima gastrentologias kai diatrofis logo

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας της 8ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.), μπορεί να διαθέσει 10 δωρεάν εγραφές σε συναδέλφους Διαιτολόγους - Διατροφολόγους. Η διημερίδα έχει θέμα "Εξελίξεις στην Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία" και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία στις 8-9 Φεβρουαρίου 2013.

Στα πλαίσια της Διημερίδας θα πραγματοποιηθούν και δύο μετεκπαιδευτικά σεμινάρια LLL από την Ελληνική Εταιρεία Κλινική Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN). Για τα άτομα που θα κερδίσουν την δωρεάν συμμετοχή τους από αυτήν την κλήρωση, ισχύει η έκπτωση που αφορά σε όλους τους εγγεγραμμένους της Διημερίδας.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμα της ημερίδας, για φοιτητές η συμμετοχή είναι ούτως ή άλλως δωρεάν. Για να έχει αξία λοιπόν, η δωρεάν εγγραφή που προσφέρουμε, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε αν ανήκετε σε αυτούς που επιβαρύνεστε οικονομικά και μετά να δηλώσετε συμμετοχή!

Νικητές:

 1. ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
 2. Αθηνα Σολιδακη
 3. ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ
 4. Τσιάβου Βασιλική
 5. ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
 6. Ελένη Φουσέκα
 7. ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΗ
 8. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΡΕΠΗ
 9. ΦΑΝΗ ΠΡΕΒΕΝΤΗ
 10. Μπαλάφα Αθηνά

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στη διημερίδα του ΕΛΙΓΑΣΤ που θα διεξαχθεί στις 8-9 Φεβρουαρίου 2013, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 30/01/2013 και ώρα 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας το σύνδεσμο που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης που θα αποσταλεί στο email που έχουν συμπληρώσει. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης είναι πιθανόν να έχετε συμπληρώσει λάθος το email σας. Ελέγξετε επίσης μήπως έχετε λάβει το email αλλά έχει προωθηθεί στα ανεπιθύμητα (spam folder).
 • Συμμετέχοντες που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία πατώντας το σύνδεσμο επιβεβαίωσης δεν λαμβάνουν μέρος στην αυτοματοποιημένη «κλήρωση» που πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διαγωνισμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και εγκαίρως για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο συνέδριο. Λεπτομέρειες για την διευθέτηση της εγγραφής, θα λάβετε όταν επικοινωνήσετε για την διεκδίκηση του δώρου σας.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή, ότι είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.