730
Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Δωρεάν Συμμετοχή στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης

12 Νοεμβρίου 2012
1 λεπτό να διαβαστεί

To medNutrition, παρέχει τη δυνατότητα σε συναδέλφους - επαγγελματίες υγείας (ειδικευμένους ιατρούς), να συμμετάσχουν δωρεάν στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης. Από τα άτομα που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα προκύψουν με κλήρωση 30 νικητές. Σημειώνεται ότι το συνέδριο κανονικά, δεν έχει κάποιο κόστος για διαιτολόγους, κοστίζει όμως 50 ευρώ για ειδικευμένους ιατρούς. 

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης, θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης σε συνεργασία και με άλλες επιστημονικές εταιρείες. Θα περιλαμβάνει ομιλίες από Έλληνες και ξένους επιστήμονες σε στρογγυλά τραπέζια, δορυφορικά συμπόσια ή debates. Περιλαμβάνονται, επίσης, και κλινικά φροντιστήρια όπου θα αναλυθούν περιστατικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο καθώς κια για το πρόγραμμα θα βρείτε στο link http://www.congressworld.gr/eggrafa/prog29-11-2012.pdf.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.
×
Μείνε ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που σε αφορούν.

×