Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Κερδίστε 50% έκπτωση στο 3ο Θερινό Σχολείο «Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες»

15 Μαΐου 2017
6612 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
imerides metavolismoy

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει 3ο Θερινό Σχολείο, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-30 Ιουνίου 2017 στη Μύρινα Λήμνου, με θέμα: Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους.

Το γνωστικό αντικείμενο Θερινού Σχολείου θα αναπτυχθεί σε τέσσερεις (4) Θεματικές Ενότητες:

  • Βιοτικοί Πόροι: Χρήσεις και Αξίες
  • Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα
  • Διατροφική Αξία των Μεσογειακών Τροφίμων
  • Η Διατροφή στην Υπηρεσία της Υγείας του Ανθρώπου

Κυρίαρχος στόχος αποτελεί να φέρει τους συμμετέχοντες σε επαφή με πλήθος επιστημόνων, διακεκριμένων στο γνωστικό τους αντικείμενο διεθνώς, από την Επιστήμη του Περιβάλλοντος, των Τροφίμων, της Διατροφής και της Υγείας. Αυτή η διεπιστημονική συνύπαρξη και εκπαίδευση των συμμετεχόντων, συμπληρώνεται με την παράλληλη επαφή τους με πραγματικά, επιτυχημένα παραδείγματα παραγωγής μεσογειακών διατροφικών προϊόντων της Λημνιακής γης.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και το επιστημονικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας στο 3ο Θερινό Σχολείο, έχει τη δυνατότητα να παρέχει 50% έκπτωση σε 2 πτυχιούχους ή φοιτητές Διαιτολόγους-Διατροφολόγους που ενδιαφέρονται και μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  2. Ελένη Καρμπόνη

Συγχαρητήρια!


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου δύο (2) νικητές θα κερδίσουν 50% έκπτωση στο Θερινό Σχολείο «Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες». Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τρίτη 30/05/2017 στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το την ιστοθέση random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr, για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την έγκαιρη προεγγραφή τους. Σε αντίθετη περίπτωση το medNutrition θα επιδιώξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές και αν είναι ανεπιτυχής θα μεταθέσει την δωροθέτηση στον επόμενο κληρωθέντα από τους 2 επιλαχόντες που θα ανακοινωθούν.
  • Το medNutrition θα προωθήσει στη συνέχεια τα στοιχεία των συμμετεχόντων στο φορέα διοργάνωσης του Θερινού Σχολείου, ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή και η εγγραφή τους.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.