Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Διεκδικήστε μια από τις 2 δωρέαν εγγραφές για το 2ND ATHENS DIABETES FORUM

06 Απριλίου 2017
7290 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
2nd athens diabetes forum

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2ND ATHENS DIABETES FORUM – Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα του Διαβήτη με επίκεντρο τον ασθενή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και την προληπτική αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. Την επιμέλεια του συνεδρίου και τον συντονισμό των θεματικών πάνελ συζητήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος για θέματα υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μέσα από μια πρωτοποριακή παρουσίαση, θα βάλει στο μικροσκόπιο τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το διαβήτη στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, καθώς και το προκαταρκτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας στο 2nd Athens Diabetes Forum, έχει τη δυνατότητα να παρέχει δωρεάν εγγραφή σε 2 πτυχιούχους διαιτολόγους που ενδιαφέρονται και μπορούν να το παρακολουθήσουν. 

Τα ονόματα των νικητών είναι

  1. ΜΑΡΙΑ ΣΦΥΡΗ
  2. Αθανασια Αντιοχου

Συγχαρητήρια!


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου δυο (2) νικητές θα κερδίσουν Δωρεάν συμμετοχή στo "2ND ATHENS DIABETES FORUM". Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 21/04/2017 στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το την ιστοθέση random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr, έως την Παρασκευή 28/04/2017, για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την έγκαιρη προεγγραφή τους. Σε αντίθετη περίπτωση το medNutrition θα επιδιώξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές και αν είναι ανεπιτυχής θα μεταθέσει την δωροθέτηση στον επόμενο κληρωθέντα από τους 2 επιλαχόντες που θα ανακοινωθούν.
  • Το medNutrition θα τακτοποιήσει στη συνέχεια την προεγγραφή των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους κατά την εγγραφή στο χώρο διεξαγωγής. Εάν τους ζητηθεί, διευκρινίζουν ότι η προεγγραφή τους έχει τακτοποιηθεί από το medNutrition.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.