Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Διεκδικήστε μια από τις 5 δωρέαν εγγραφές για το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης

02 Φεβρουαρίου 2017
7137 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
13o panellinio synedrio athirosklirosis

Η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 13ο Πανελλήνιο συνέδριό της στις 9-11 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ Θεσσαλονίκης.

Κεντρικό ρόλο στα θέματα του συνεδρίου θα έχει η πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, μέσω της διαχείρισης των προδιαθεσικών παραγόντων της και οι σύγχρονες γνώσεις θεραπευτικής παρέμβασης. Επιπλέον, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με την εργαστηριακή διερεύνηση και την επεμβατική ή μη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης καρδιαγγειακής νόσου. Εκτός των άλλων, θα δημιουργηθεί στρογγυλό τραπέζι Νοσηλευτικής σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων και Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Ιατρικής Στατιστικής Μεθοδολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε http://www.eabe.org/drastiriotites/sunedria.

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας παρέχει δωρεάν εγγραφές στους 5 νικητές του διαγωνισμού. 

Οι νικητές είναι:

1) ΕΛΕΝΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
2) Χαρά Παύλου
3) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΩΝΙΟΥ
4) Καλδαριδου Κυριακή
5) ΞΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν Δωρεάν συμμετοχή στη "13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης". Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τρίτη 14/02/2017 στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το την ιστοθέση random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την έγκαιρη προεγγραφή τους. Σε αντίθετη περίπτωση το medNutrition θα επιδιώξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές και αν είναι ανεπιτυχής θα μεταθέσει την δωροθέτηση στον επόμενο κληρωθέντα από τους 5 επιλαχόντες που θα ανακοινωθούν.
  • Το medNutrition θα τακτοποιήσει στη συνέχεια την προεγγραφή των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους κατά την εγγραφή στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου. Εάν τους ζητηθεί, διευκρινίζουν ότι η προεγγραφή τους έχει τακτοποιηθεί από το medNutrition.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.