Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Διεκδικήστε 2 δωρεάν εγγραφές στο 1ο eHealth Forum

07 Οκτωβρίου 2016
6936 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Διεκδικήστε 2 δωρεάν εγγραφές στο 1ο eHealth Forum

Το 1ο eHealth Forum πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα και γίνεται τόπος συνάντησης, ανταλλαγής και συζήτησης ιδεών, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Ευρώπης! Γνωρίσετε και εσείς τα πάντα για την ηλεκτρονική υγεία, στο Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 25-26 Οκτωβρίου 2016. 

Παράλληλα και στα πλαίσια του eHealth Forum, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα λειτουργεί η πρώτη έκθεση καινοτόμων τεχνολογιών υγείας για τον πολίτη. Στόχος της είναι να αναδείξει πώς η τεχνολογία παρεμβαίνει, αλλάζει την υγεία και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το eHealth Forum μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας του Forum, έχει τη δυνατότητα να παρέχει δωρεάν εγγραφές σε 2 πτυχιούχους διαιτολόγους που ενδιαφέρονται και μπορούν να το παρακολουθήσουν, συμμετέχοντας σε αυτό το διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ
  2. Αναστασία Γεωργιουδάκη


Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν Δωρεάν συμμετοχή στο "1ο eHealth Forum", ένα δώρο αξίας 198,4 Ευρώ ή 248 Ευρώ ανάλογα την περίοδο εγγραφής. Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το την ιστοθέση random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την έγκαιρη προεγγραφή τους. Σε αντίθετη περίπτωση το medNutrition θα επιδιώξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές και αν είανι ανεπιτυχής θα μεταθέσει την δωροθέτηση στον επόμενο κληρωθέντα από τους 3 επιλαχόντες που θα ανακοινωθούν.
  • Το medNutrition θα τακτοποιήσει στη συνέχεια την προεγγραφή των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους κατά την εγγραφή στο χώρο διεξαγωγής του Forum. Εάν τους ζητηθεί, διευκρινίζουν ότι η προεγγραφή τους έχει τακτοποιηθεί από το medNutrition.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.