Διαγωνισμοί για διαιτολόγους

Διεκδικήστε μία από τις 5 δωρέαν συμμετοχές για τις "Ημερίδες Παπαδάκης"

22 Ιανουαρίου 2016
7533 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Imerides Papadaki

Το medNutrition, ως χορηγός επικοινωνίας των "Ημερίδων Παπαδάκης", μπορεί να διαθέσει 5 δωρεάν εγραφές σε συναδέλφους Διαιτολόγους - Διατροφολόγους. Οι ημερίδες όπως και κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 15-19 Φεβρουαρίου 2016.

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι:

 • Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια.
 • Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της Π.Φ.Υ.
 • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Περιηγηθείτε στο επιστημονικό πρόγραμμα των ημερίδων και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

 Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε για το διαγωνισμό, το medNutrition παρέχει 10 δωρεάν εγγραφές για τις ημερίδες Παπαδάκης!

Νικητές:

 1. Κωνσταντίνα Σιάχου
 2. Θεοδώρα Μαρκέλλου
 3. Εμμανουελα-Μαλαμα Θεριου
 4. Αικατερίνη Καρούσου
 5. Στέφη Καλλή
 6. Παναγιώτα Καλούδη
 7. Ιωάννης Γιαννάκης
 8. Ξένια Παπαναστασίου
 9. Μαρία Βασιλόγλου
 10. Κυριακή Απέργη


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν Δωρεάν συμμετοχή στις "Ημερίδες Παπαδάκης", με δεκτές συμμετοχές μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 22 ετών, πτυχιούχων Διαιτολόγων, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το την ιστοθέση random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την έγκαιρη προεγγραφή τους.
 • Το medNutrition θα τακτοποιήσει στη συνέχεια την προεγγραφή των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους κατά την εγγραφή στο χώρο διεξαγωγής των ημερίδων. Εάν τους ζητηθεί, διευκρινίζουν ότι η προεγγραφή τους έχει τακτοποιηθεί από το medNutrition.gr.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.