Επικαιρότητα

9η Διημερίδα & Έκθεση: Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία υγείας

20 Δεκεμβρίου 2017
4287 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
9h dihmerida ekthesh kai epixeirhmatikothta

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 9η χρονιά την εκδήλωση-θεσμό για την εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας, στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο  Αθηνών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Ιατρούς με Δωρεάν Συμμετοχή και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο.

Η Διημερίδα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στη στήριξη και εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας με συνεχή ενημέρωση γύρω από καινοτόμα θέματα Στρατηγικής,  Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Τεχνολογίας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Με 146 διακεκριμένους ομιλητές, 48 ομιλίες, 10 στρογγυλά τραπέζια και 29 εργαστήρια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης Διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

  1. 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με: Πρόληψη,  Φυτικά Φάρμακα, Δερματικές Παθήσεις,  Κοινωνική Προσέγγιση και  Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.
  2. Marketing και Διαχείριση, με ενότητες σχετικά με: Οικονομία, Διοίκηση Συνεργατών, Διαπραγματεύσεις, Πιστότητα Πελάτη και  Στρατηγική Καινοτομία.
  3. Εξελίξεις στο Επάγγελμα, με Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους Ιατρού και Φαρμακοποιού, το μέλλον των Υπηρεσιών Υγείας, την Ψηφιακή Υγεία, την Ανάπτυξη των Καλλυντικών στα φαρμακεία και το Χονδρεμπόριο.
  4. Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με: Επιχειρηματικά Καινοτόμες Πρακτικές, Χρήση Νέων Τεχνολογιών και Υπηρεσίες Υγείας.

Όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει τροφή για σκέψη πάνω στο μέλλον των επαγγελματιών υγείας, Φαρμακοποιών και Ιατρών, με στόχο να σχεδιάσουν στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των ασθενών, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή και βιώσιμη επιχείρηση, φαρμακείο ή ιατρείο.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών, θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 80 εταιρείες του χώρου.

Μαζί αναδεικνύουμε τη Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!