Γενικά στοιχεία για το medNutrition

173268 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί

genika stoixeia 1

 

Το medNutrition.gr αποτελεί το 1ο -τόσο σε χρόνο λειτουργίας, όσο και σε επισκεψιμότητα- portal Διατροφής στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με περισσότερους από 370.000 μοναδιαίους επισκέπτες το μήνα. Απαρτίζεται από μία ομάδα 110 επιστημόνων υγείας (Διαιτολόγοι- Διατροφολόγοι, Ιατροί, Ψυχολόγοι, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Τεχνολόγοι Τροφίμων), οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους με εγκυρότητα και επιστημονικότητα.

Στο portal για το κοινό, ο χρήστης θα βρει αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με τη διατροφή, με βάση την επικαιρότητα και όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα. Μπορεί επίσης να λαμβάνει διατροφική ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση, με το newsletter weekly, να αξιοποιήσει applications που τον βοηθούν να υπολογίσει τον βασικό του μεταβολισμό, ενώ με τη βοήθεια του shopping list θα μπορεί στο εξής να πηγαίνει οργανωμένος στο supermarket, εξασφαλίζοντας ποιοτικές αγορές με οικονομία.

Στο site Διαιτολόγος, ο επιστήμονας διατροφής μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα που αφορούν τον κλάδο του, για τα προσεχή σεμινάρια και συνέδρια, καθώς και για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε θέματα διατροφής και υγείας.

Από το 2003 που ιδρύθηκε το medNutrition.gr μέχρι και σήμερα, έχει μία διαρκώς ανοδική πορεία προς την κορυφή: αναπτύσσει διαρκώς την ομάδα των συντακτών του, υλοποιεί ενημερωτικές καμπάνιες για το κοινό και τους ειδικούς με σημαντικά διατροφικά θέματα, εκδίδει βιβλία διατροφής για παιδιά και ενήλικες, ενώ εξελίσσεται συνεχώς και τεχνολογικά, τόσο ως προς την πλατφόρμα ενημέρωσης, όσο και ως προς τη δημιουργία εφαρμογών και εργαλείων.

Όραμά μας

Να μείνουμε στην κορυφή και να είμαστε πάντα καινοτόμοι!


giati na provlhthw online

 

Γιατί να προβληθώ on-line;

Το Διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα ισχυρό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας, που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Υπολογίζεται ότι παγκοσμίως, περισσότερο από το 40% του πληθυσμού χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, το 2014 οι χρήστες του Διαδικτύου ανήλθαν στα 6,5 εκατομμύρια, σε σύνολο 11 εκατομμυρίων πληθυσμού, δηλαδή η διείσδυση του Διαδικτύου άγγιξε το 57,85%.

online poioi eimaste in

 

Η αξιοποίηση του Διαδικτύου για την προβολή και επικοινωνία ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, είναι πλέον επιτακτική. Φέρνει τον πελάτη σε επαφή με το κοινό, προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες επαφής και αλληλεπίδρασης μεταξύ τους και η επικοινωνία μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί και να διαμορφωθεί, ανάλογα με τους στόχους που θα τεθούν.

Επιπλέον, αποτελεί κι ένα οικονομικό μέσο, σε σχέση με τα πατροπαράδοτα μέσα, όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο -και μάλιστα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα!


giati na provlhthw sto mednutrition

 

Γιατί να προβληθώ στο medNutrition.gr;

info iconsΣτοχευμένο κοινό

Η προβολή στο medNutrition.gr σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με 120.000 μοναδικούς επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τη διατροφή και μας εμπιστεύονται για την καθημερινή ενημέρωσή τους. Επιπλέον, έρχεστε σε επαφή με τη μεγαλύτερη κοινότητα διαιτολόγων και λοιπών επιστημόνων υγείας στην Ελλάδα.

Αξιοπιστία

Δεν είμαστε τυχαία το 1ο portal διατροφής. Η επιστημονική μας κοινότητα διακρίνεται για την αξιοπιστία της.

Καινοτομία

Δημιουργούμε συνεχώς νέες υπηρεσίες προβολής, με βάση τις ανάγκες σας, ενώ μπορούμε να αναπτύξουμε και νέες εφαρμογές ειδικά για εσάς!

Εκπαίδευση

Τα εργαλεία που δημιουργούμε απευθύνονται στο κοινό και τους ειδικούς, για τη συνεχή επιμόρφωσή τους, καθώς και για τη διευκόλυνση των τελευταίων στο κομμάτι της παροχής διατροφικών υπηρεσιών. Έτσι, η πληροφορία σας φτάνει σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Σε μηνιαία βάση ελέγχουμε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών προβολής μας, μέσω των υπηρεσιών Google Analytics και DoubleClick for Publishers (DFP).

Ευελιξία

Η δημιουργικότητά μας είναι αυτή που μας βοηθάει να είμαστε ευέλικτοι και να δημιουργούμε συνεχώς υπηρεσίες βασισμένες στο προφίλ του κάθε πελάτη.


ti mporw na provalw sto mednutrition

 

Τι μπορώ να προβάλω στο medNutrition.gr;

Προϊόντα τα οποία είναι νόμιμα, ασφαλή, εγκεκριμένα από δημόσιους και επιστημονικούς φορείς (ελληνικούς και διεθνείς) και για τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα επιστημονικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που τα συνοδεύουν. Επιπλέον, μπορούν να προβληθούν και υπηρεσίες, εκπαιδευτικές, ενημερωτικές, φιλανθρωπικές κ.ά., με βάση την πολιτική διαφήμισης του medNutrition.gr.