Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

ΔιατροΣΕΦ. Νόστιμη και υγιεινή κουζίνα

από Νικολέττα Ντορζή , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., RD
& Γιώργος Κυπριανού , Σεφ και Εκπαιδευτικός
nostimi-igieini-kouzina-diatrochef
biblia-diatrochef
o-chef-toy-vivliou-giorgos-kiprianou
i-diatrofologos-toy-bibliou-nikoletta-ntorzi
i-parousiasi-toy-biblioy-mageirikis-diatrochef
ekdilosi-paroysiasis-diatrochef
Sales price 35,00 €
Discount
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Επιμέλεια έκδοσης: Γιώργος Κυπριανού & Νικολέττα Ντορζή
Εκδόθηκε: Κύπρος 2015, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Διόρθωση κειμένων: Παρθενόπη Κελτσίδου, Φωτεινή Λοΐζου
Σχεδιασμός Βιβλίου: Λύδια Κυπριανού
Σελίδες: 352
Εκτύπωση, βιβλιοδεσία : Laser Graphics Ltd
ISBN 978-9963-711-31-4

Περιγραφη

Το βιβλίο μαγειρικής με όνομα «ΔιατροΣΕΦ» δεν είναι ένα απλό βιβλίο μαγειρικής με συνταγές όπως όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Θα δείτε και από μόνοι σας ότι είναι ένα ολοκληρωμένο "εγχειρίδιο" μαγειρικής όπου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και δεν του ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.

Δημιουργήθηκε για να διδάξει και να συμβουλέψει για τη φροντίδα και τη βελτίωση της υγείας, αλλά και να προσφέρει μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή στο πιάτο σας με τις ενδελεχείς οδηγίες και τα κατάλληλα υλικά. Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια δύο ειδικών, ενός Σεφ και μια Κλινικής Διαιτολόγου.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας δώσει τη δυνατότητα αλλά και την άνεση να έχετε στο πιάτο σας μια υγιεινή και ισορροπημένη απόλαυση χωρίς καμιά ενοχή. Τι εννοώ με αυτό; Η κάθε συνταγή προσφέρει δυσεύρετες πληροφορίες για τη διατροφική τους ανάλυση ανά μερίδα, βοηθώντας έτσι το κάθε άτομο ξεχωριστά να προσαρμόσει την διατροφή του ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι πλείστες συνταγές είναι κατάλληλες για διαβητικούς, υπερτασικούς, άτομα με ψηλή χοληστερόλη, άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος ή που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους, αλλά και άτομα που απλά θέλουν να τρέφονται σωστά.

Το όλο αυτό εγχείρημα των δύο εξαίρετων ειδικών δε σταματάει μόνο στην έκδοση αυτού του τόμου. Οι καταξιωμένοι συγγραφείς Γιώργος Κυπριανού (Σεφ και Εκπαιδευτικός) και η Κλινική Διαιτολόγος Νικολέττα Ντορζή δημιούργησαν αυτό το βιβλίο μαγειρικής και διατροφής με αυτόν τον τρόπο έτσι ώστε να μας προσφέρουν και άλλες χρήσιμες ενότητες σε τακτά χρονικά διαστήματα οι οποίες θα περιλαμβάνουν καινούργιες απολαυστικές συνταγές με όλα τα μυστικά της υγιεινής διατροφής.

Ακόμη, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένα μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου πηγαίνει στο Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα όνειρο, μια ευχή» και στο ίδρυμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου «Αροδαφνούσα».

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Νικολέττα Ντορζή
Νικολέττα Ντορζή Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., RD

Η Νικολέττα Ντορζή είναι Κλινική Διαιτολόγος με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (Msc) στην Κλινική Διαιτολογία που ασχολείται με διάφορες ασθένειες και με πολύχρονη πείρα σε παιδική παχυσαρκία. Εργάζεται ως ιδιώτης κλινική διαιτολόγος και παράλληλα εργάζεται σαν εκπαιδεύτρια του τμήματος διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Γιώργος Κυπριανού
Γιώργος Κυπριανού Σεφ και Εκπαιδευτικός

Ο Γώργος Κυπριανού είναι εκπαιδευτής Επισιτιστικών Τεχνών. Είναι κάτοχος διπλώματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης κατέχει και το Ανώτερο Δίπλωμα (HND) στις Ξενοδοχειακές και Τουριστικές σπουδές. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής παιδείας και εκπαίδευσης του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και πλήρες μέλος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Μεγάλης Βρετανίας (Master Chefs). 

Ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξελίξουν την επαγγελματική σου δράση.