Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large [EBOOK]

από Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
& Χριστίνα Φοντόρ , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
paidiki_paxisarkia
Προιόν eshop (7)
Προιόν eshop (4)
Sales price 4,99 €
Discount
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: EBOOK12012022
Εκδόθηκε: Αθήνα 2013, medNutrition publications
Ανασκόπηση: Παναγιώτης Βαραγιάννης, Αρετή Θεοχαρούδη-Σιγανού, Πωλ Φαρατζιάν
Επιμέλεια κειμένων: Ειρήνη Κύρα, Νεκταρία Καρακώστα
Μορφή: ηλεκτρονική
ISBN 978-618-80657-1-0
Σελίδες: 100

Περιγραφη

Η παιδική παχυσαρκία είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας. Ένα παχύσαρκο παιδί είναι πολύ πιθανό να παραμείνει παχύσαρκο και στην ενήλικη ζωή του, συμβάλλοντας στην εμφάνιση χρόνιων ασθενειών.

Αν είσαι γονέας ή κηδεμόνας και σε απασχολεί το σωματικό βάρος του παιδιού σου, αυτό το e-book απευθύνεται σε εσένα. Επιπλέον, το e-book αυτό απευθύνεται στον δάσκαλο και σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να φροντίσει για την διατροφή ενός παιδιού πριν ακόμη εμφανιστεί το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας.

Το παρόν e-book απαντά με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, αλλά σε απλή γλώσσα στα καθημερινά ερωτήματα των γονέων, παρουσιάζοντας τις αιτίες και τις συνέπειες της παιδικής παχυσαρκίας, παρέχοντας συγχρόνως συστάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Στις σελίδες του θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και αναλυτικές διατροφικές συμβουλές.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το e-book θα μάθεις για:

  • Την αιτιολογία της παχυσαρκίας και τις συνέπειές της.
  • Τη σημασία της κάλυψης των αναγκών σε θρεπτικά συστατικά 
  • Το πως να γίνεις σωστό διατροφικό πρότυπο για τα παιδιά σου
  • Τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, θα μάθεις πως να βοηθήσεις ένα επιλεκτικό στο φαγητό παιδί, τι είναι καλό να αποφεύγεις, πώς να επιβραβεύεις το παιδί, χωρίς να του δίνεις γλυκό, κ.ά.

Να θυμάσαι ότι η πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας είναι μια επένδυση για το μέλλον! Όσο ακόμη το παιδί είναι μικρό είναι πιο δεκτικό και η διατροφική εκπαίδευσή του πιο αποτελεσματική! Το παρόν e-book θα γίνει ο σύμμαχός σου προς αυτή την κατεύθυνση για να πεις STOP στην παιδική παχυσαρκία. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι
Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc) στην διατροφή και άσκηση. Συγγραφέας των βιβλίων Comic:Ιστορίες Πρωινού και Stop στην Παιδική Παχυσαρκία των εκδόσεων medNutrition Kids και Wellness αντίστοιχα. Είναι συνεργάτης του medNutrition και διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Λάρισα.

Χριστίνα Φοντόρ
Χριστίνα Φοντόρ Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

H Χριστίνα Φοντόρ πτυχιούχος της Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στην Ψυχοσωματική θεραπεία. Διατηρεί Διαιτολογικό Γραφείο στην Αργυρούπολη όπου, καθημερινά, έρχεται σε επαφή με ανθρώπους παρέχοντας τους εξατομικευμένες διατολογικές υπηρεσίες. Συγγραφέας του βιβλίου "Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του Χ-Large" των εκδόσεων medNutrition.