Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη [EBOOK]

από Κατερίνα Βάμβουκα , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
& Αβραάμ Κάζης , Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Προιόν eshop (1)
Προιόν eshop (2)
Προιόν eshop (3)
Sales price 4,99 €
Discount
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: EBOOK11012022
Εκδόθηκε: Αθήνα 2013, medNutrition publications
Ανασκόπηση: Ευμένης Καραφυλλίδης, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Χριστίνα Μπαλαμώτη
Επιμέλεια κειμένων: Μαίρη Μιχελή, Νεκταρία Καρακώστα
Φιλολογική επιμέλεια: Ιουλία Σταματέλου
Μορφή: ηλεκτρονική
ISBN 978-618-80657-0-3
Σελίδες: 100

Περιγραφη

Αν βρίσκεσαι σε αναπαραγωγική φάση και ιδιαίτερα αν είσαι έγκυος αυτό το e-book απευθύνεται σε εσένα! Οι διατροφικές συνήθειες της μέλλουσας μαμάς, τόσο πριν από τη σύλληψη όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό, επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη του εμβρύου και την υγεία του βρέφους κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, καθώς και, σε μεγάλο βαθμό, τη μετέπειτα υγεία του. 

Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαταραχών στο έμβρυο, όπως γενετικές ανωμαλίες και καθυστερημένη ανάπτυξη, καθώς και τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων στη μετέπειτα ζωή του.

Αυτό το e-book θα σε κατευθύνει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο σχετικά με τις διατροφικές συστάσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και θα σε καθοδηγήσει για να εξασφαλίσεις τις ιδανικές συνθήκες για ένα υγιές μέλλον για το μωρό σου.

Συγκεκριμένα θα μάθεις:

  • Γιατί είναι σημαντική η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους πριν από την εγκυμοσύνη
  • Πληροφορίες για τη σωστή διατροφή του ζευγαριού πριν τη σύλληψη
  • Ποια είναι η φυσιολογική πρόσληψη βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και οδηγίες απώλειας κιλών μετά τον τοκετό.
  • Με ποιους τρόπους μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
  • Για τη σημασία των βιταμινών και των μετάλλων.
  • Για το ρόλο της επαρκούς ενυδάτωσης και ποιοι είναι οι εναλλακτικοί τρόποι πρόσληψης υγρών.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Κατερίνα Βάμβουκα
Κατερίνα Βάμβουκα Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

H Κατερίνα Βάμβουκα, κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με ΜSc στην «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» έχει εξειδίκευση «στη Διατροφή και Δημόσια Υγεία» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συγγραφέας του βιβλίου "Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη" των εκδόσεων medNutrition. 

Αβραάμ Καζής
Αβραάμ Καζής Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13/05/1977. Σπούδασε στο Tμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε στις 07/2001 με βαθμό 8,3. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην κατεύθυνση Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στις 10/2003, με βαθμό 8,8. Η πρακτική του άσκηση έγινε στα εξής νοσοκομεία των Αθηνών: Σισμανόγλειο, Ερυθρός Σταυρός, Γεννηματάς, Λαικό, Παίδων Αγία Σοφία και Παίδων Αγλαία Κυριακού. Συγγραφέας του βιβλίου "Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη" των εκδόσεων medNutrition.