ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
katerina vamvouka diaitologos diatrofologos

Κατερίνα Βάμβουκα

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
126423 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Βάμβουκα
Αγιας Παρασκευής 30, Χαλάνδρι, 152 32

Σπουδές

Είμαι η Κατερίνα Βάμβουκα, κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με ΜSc στην «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» και εξειδίκευση «στη Διατροφή και Δημόσια Υγεία» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Απασχόληση

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινά από το 2004, με την παρακολούθηση ασθενών και αθλητικών ομάδων σε συνεργασία με γιατρούς και αντίστοιχους αθλητικούς ομίλους. Το 2006, συμμετείχα στην οργάνωση του διατολογικού τμήματος του Θεραπευτηρίου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ», ενώ ταυτόχρονα και για 2 χρόνια εργάστηκα στο διαιτολογικό τμήμα των πολυϊατρείων του δήμου Αγ. Δημητρίου. Το 2008 και για δύο χρόνια ήμουν ύπευθυνη του διαιτολογικού τμήματος του ιδιωτικού κέντρου αποκατάστασης «Φιλοκτήτης». Από το 2006, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό μου διαιτολογικό γραφείο στο Χαλάνδρι, παρακολουθώντας κλινικά περιστατικά, περιστατικά παχυσαρκίας, εγκύους και θηλάζουσες, άτομα με διατροφικές διαταραχές, αθλητές και παιδιά.

Συγγραφέας του βιβλίου "Περιμένοντας τον πελαργό - Διατροφή στην εγκυμοσύνη" των εκδόσεων medNutrition.

vamvouka dietitian

Κατάρτιση

Έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχω κληθεί να συμμετάσχει σαν ομιλήτρια σε κάποια από αυτά. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και από το 2007 ασχολούμαι ενεργά στο Δ.Σ. του συλλόγου κατέχοντας αρχικά τη θέση της Ειδικής Γραμματέας Επιστημονικών Εκδηλώσεων και Δράσεων και από το 2012 τη θέση της Tαμία.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια ,η γυμναστική όπου με βοηθάει να κρατιέμαι σε φόρμα και κάθε χειμώνα αθλούμαι κάνοντας σκι.

Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Βάμβουκα
Αγιας Παρασκευής 30, Χαλάνδρι, 152 32
2106894690
6945131701
2106894690
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Χαλάνδρι και μόλις λίγα μέτρα από τους εμπορικούς πεζόδρομους. Έχει επιμεληθεί με ευχάριστες και ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για να σας προσφέρουν άνεση και φιλικότητα.