Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να παρακολουθήσετε το webinar «Μιλήστε στο κοινό σας για τα οφέλη των ω3 λιπαρών!»

Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να παρακολουθήσετε το webinar «Μιλήστε στο κοινό σας για τα οφέλη των ω3 λιπαρών!»

Συγχαρητήρια! Η εγγραφή σας έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία και μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε το webinar στο video που ακολουθεί!

Στο webinar «Μιλήστε στο κοινό σας για τα οφέλη των ω3 λιπαρών!» θέλουμε να σας δώσουμε ιδέες και τρόπους για να ενημερώσετε το κοινό σας για τα ω3 λιπαρά!

Είτε πρόκειται για μία οργανωμένη ομιλία σε κάποια κοινότητα, είτε για μία παρουσίαση σε μικρά group πελάτων σας, είτε για πληροφορίες που προσπαθείτε να μεταλαμπαδεύσετε σε μεμονωμένα άτομα, αυτό το webinar ελπίζουμε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για εσάς.

Είμαι σίγουρη πως δεν θα είναι λίγες οι φορές που ερωτηθήκατε για θέματα όπως:

  • «Είναι καλό να τρώω τόσο ψάρι, αφού και αυτό έχει λίπος»,
  • «Από που αλλού μπορώ να πάρω ω3 λιπαρά, γιατί ψάρι δεν μπορώ να φάω»,
  • «Τι είναι τα ω3? Γιατί τα χρειάζομαι?».

Τι θα παρακολουθήσετε;

Στην παρουσίαση που σας προτείνουμε, λοιπόν, διαχωρίζουμε αρχικά το λίπος στις κατηγορίες του και μέσα από απλές και κατανοητές εικόνες παρουσιάζουμε τις βασικές πηγές για το κάθε είδος λιπαρών. Με απλούς όρους και «πιασάρικες» εικόνες θέλουμε το κοινό μας να κατανοήσει τη σημασία των ω3 λιπαρών και γιατί είναι τόσο σημαντικό να τα λαμβάνουμε στις συνιστώμενες ποσότητες.

Ποιοι θα ωφεληθούν από την επαρκή πρόσληψη ω3 λιπαρών;

Στην επόμενη ενότητα παρουσιάζουμε παραδείγματά ανθρώπων που μπορούν να ωφεληθούν από την επαρκή πρόσληψη ω3 λιπαρών. Με παραστατικές εικόνες και ευφάνταστα «σενάρια» θέλουμε να βάλουμε το κοινό μας στη διαδικασία να ταυτιστεί με κάποια από αυτά τα παραδείγματα ή να φέρει στο μυαλό του ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζει και που ανήκουν σε κάποια από τις αναφερόμενες ομάδες.

Πολύ σημαντικές όμως είναι και οι ομάδες εκείνες των ανθρώπων που πιθανώς κινδυνεύουν από μειωμένη πρόσληψη ω3 λιπαρών, ενώ παρουσιάζουμε στο κοινό μας και τα συμπτώματα που εμφανίζει ο οργανισμός με έλλειψη στα λιπαρά αυτά.

Βοηθήστε τους πελάτες σας να εξασφαλίσουν τα ω3 στη διατροφή τους

Και κάπου εδώ το κοινό μας θα έχει ήδη αρχίσει να αναρωτιέται: «Ωραία, αφού είναι τόσο σημαντικά τα ω3 λιπαρά, πως θα εξασφαλίσω την επαρκή τους πρόσληψη μέσω της διατροφής μου;». Εδώ ο ρόλος μας ως διαιτολόγοι είναι καθοριστικός καθώς καλούμαστε να προσαρμόσουμε τις ιδέες μας στις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων που έχουμε απέναντί μας.

Και κάπου εδώ κλείνουμε την παρουσίασή μας δίνοντας την εναλλακτική για συμπληρωματική χορήγηση ω3 λιπαρών όταν η διατροφή δεν μπορεί να μας τα εξασφαλίσει. Μία χρήσιμη σύγκριση των συμπληρωμάτων σε υγρή μορφή και σε μορφή κάψουλας γίνεται προσκειμένου να βοηθήσουμε το κοινό μας να αξιολογεί σωστά ένα προτεινόμενο συμπλήρωμα.

Ολοκληρώνοντας ελπίζουμε το κοινό σας να έχει αποκτήσει μία ξεκάθαρη εικόνα για τα ω3 λιπαρά, να έχει κατανοήσει την σημασία τους και να σπεύσει να «βελτιώσει» τη διατροφή του προκειμένου να εξασφαλίζει την επαρκή τους πρόσληψη.

Συνοψίζοντας

Το webinar αυτό έγινε με μεγάλη χαρά από μέρους μου καθώς πιστεύω ότι είναι ένας πολύ άμεσος τρόπος επικοινωνίας με συναδέλφους προκειμένου να μοιραστούμε γνώσεις, πληροφορίες αλλά και χρήσιμο υλικό για μελλοντική μας χρήση. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο και εγώ και να σας φανεί χρήσιμο!

Καλή σας παρακολούθηση!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για τους διαιτολόγους του medNutrition, κάνοντας εγγραφή: