Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να παρακολουθήσετε το webinar «Κερδίστε το κοινό σας με αποτελεσματικότερα διατροφικά άρθρα»

Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να παρακολουθήσετε το webinar «Κερδίστε το κοινό σας με αποτελεσματικότερα διατροφικά άρθρα»

Συγχαρητήρια! Η εγγραφή σας έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία και μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε το webinar στο video που ακολουθεί!

Είναι πάντα χαρά μου να συναναστρέφομαι και να ανταλλάσω απόψεις με συναδέλφους. Έτσι και σε αυτό το webinar θέλησα να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα μικρά μυστικά που θα κάνουν τα διατροφικά σας άρθρα πιο ελκυστικά και γιατί όχι, να εξελίξουν το χόμπι σας, σε ένα εργαλείο δικτύωσης και marketing!

Για όσους δε το παρακολούθησαν live...

Γιατί λοιπόν, αξίζει να το (ξανα)δείτε; Διότι ενώ το blogging έχει γίνει μόδα, χρειάζεται να αποκτήσετε τη δική σας ταυτότητα και να διαφοροποιηθείτε ανάμεσα στη πληθώρα άρθρων που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Με σκοπό λοιπόν, να έχετε ένα τέλειο άρθρο που θα αρέσει και θα διαβαστεί από απλούς καταναλωτές ή ακόμη και  πιθανούς πελάτες και συνεργάτες σας, ξεκινάω το webinar προσδιορίζοντας τους στόχους της αρθρογράφησης και το πιθανό κοινό σας. Θα ακούσετε και τεχνικές συμβουλές όπως για την έκταση του άρθρου ή τη μορφοποίησή του on line. Πόσο χρόνο θα αφιερώσετε στη συγγραφή ενός άρθρου και πώς θα το κάνετε πιο «ζωντανό»; Απαντώ και σε αυτά, ενώ σας παραθέτω και γραμματικά και συντακτικά tips που μπορεί να συνιστούν μικρές αλλαγές στο τρόπο γραφής σας αλλά …σημαντικές βελτιώσεις κατά το διάβασμα του αναγνώστη.

Το ξέρατε ότι το blogging είναι περισσότερο ένα στυλ γραφής παρά μια μορφή διαδικτυακής σελίδας;

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του blogging, λοιπόν, αναλύω με παραδείγματα, γιατί είναι αυτά που θα αναδείξουν τη δική σας μοναδικότητα ως αρθρογράφο!

Η συζήτηση που ακολούθησε

Και επειδή ανταλλαγή απόψεων χωρίς συνδιαλεγόμενο δεν γίνεται, στο τέλος της παρουσίασης – που διήρκεσε 30 λεπτά περίπου – άρχισα να απαντώ στις δικές σας ερωτήσεις. Θα ξεχώριζα την πρώτη ερώτηση που αφορούσε τη βιβλιογραφία και φυσικά είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα τα άρθρα σας, υπάρχει τρόπος ο αναγνώστης να καταλάβει τη σαφήνεια και να αξιολογήσει την εγκυρότητά του ενώ μην ξεχνάτε ότι εκτίθεστε και σε κοινό ειδικών επιστημόνων ή και φορέων που μπορούν να αντικρούσουν το κείμενό σας και να το σχολιάσουν. Έγιναν ερωτήσεις και περί χρήσης εικόνων και κατά πόσο είναι τελικά εργαλείο marketing η αρθρογράφηση ή πώς να επιλέξει κανείς την κατάλληλη θεματολογία.

Προσεχώς…

Κλείνοντας αυτό το webinar, έχετε πλέον τα εφόδια για να δημιουργήσετε τα τέλεια άρθρα και το μόνο που μένει είναι να τα προωθήσετε σωστά! Χρησιμοποιήσετε οργανωμένα, συντεταγμένα και με στόχο το site ή και τα socials σας. Σύντομα ελπίζω να έχουμε και επόμενα webinar που θα σας καλύψουν και αυτή τη θεματολογία!

Μην ξεχνάτε τελικά, πως, για να γράφετε ωραία άρθρα που έχουν όσο περισσότερη απήχηση στο κοινό είναι το θεμέλιο για οποιοδήποτε εργαλείο διαδικτυακού marketing και το μόνο που χρειάζεστε είναι:

  1. λίγο να «το έχετε» με το γράψιμο και
  2. μια καλή οργάνωση.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για τους διαιτολόγους του medNutrition, κάνοντας εγγραφή: