Άλλαξε Νοοτροπία και βελτιώσε την Ποιότητα Ζωής σου! [Video Εκπαίδευση]

3384 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Είμαι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια που ξεκινάς για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και νοοτρπία! Η σχέση μας δεν περιορίζεται στις συνεδρίες στο γραφείο μου ή online. Με την τεχνολογία στο πλευρό μας, μπορούμε να ανταλάσσουμε email για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Έχω όμως να σου παρουσιάσω άλλη μία νέα υπηρεσία μέσω της οποίας παρέχω δωρεάν οπτικοακουστικό υλικό αποκλειστικά σε εσένα και τα (ενεργά και μη) μέλη του γραφείου μου Diaitologos! Η υπηρεσία αυτή αποτελείται από μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο. Η παρακολούθηση των βίντεο σε συνδυασμό με την επικοινωνία μας θα σε φέρει πιο κοντά σε κάποιους από τους στόχους σου όπως:

  • Να απελευθερωθείς από μία δίαιτα που δεν έχει τέλος.
  • Να αποκτήσεις μία φυσιολογική σχέση με το φαγητό.
  • Να θέσεις ένα τέλος στη δημιουργία διατροφικών εμμονών.

Εάν θέλεις να πάρεις μία πρώτη γεύση για το πώς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι και να ξεκινήσεις να βελτιώνεις τη ζωή σου από αυτή τη στιγμή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ (που παρουσιάζεται στα δεξιά σου)!

Αυτή η σειρά αποτελεί μια πρώτη "εικόνα" αυτού που θα ακολουθήσει και στις συνεδρίες μας στο γραφείο ή on line. Θέλω ωστόσο να είμαι δίπλα σου σε αυτή την προσπάθεια με περισσότερους και διαφορετικούς τρόπους.