Άλλαξε Νοοτροπία και βελτιώσε την Ποιότητα Ζωής σου! [Video Εκπαίδευση]

5829 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Είμαι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια που ξεκινάς για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και νοοτρπία! Η σχέση μας δεν περιορίζεται στις συνεδρίες στο γραφείο μου ή online. Με την τεχνολογία στο πλευρό μας, μπορούμε να ανταλάσσουμε email για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Έχω όμως να σου παρουσιάσω άλλη μία νέα υπηρεσία μέσω της οποίας παρέχω δωρεάν οπτικοακουστικό υλικό αποκλειστικά σε εσένα και τα (ενεργά και μη) μέλη του γραφείου μου Diaitologos! Η υπηρεσία αυτή αποτελείται από μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο. Η παρακολούθηση των βίντεο σε συνδυασμό με την επικοινωνία μας θα σε φέρει πιο κοντά σε κάποιους από τους στόχους σου όπως:

  • Να απελευθερωθείς από μία δίαιτα που δεν έχει τέλος.
  • Να αποκτήσεις μία φυσιολογική σχέση με το φαγητό.
  • Να θέσεις ένα τέλος στη δημιουργία διατροφικών εμμονών.

Εάν θέλεις να πάρεις μία πρώτη γεύση για το πώς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι και να ξεκινήσεις να βελτιώνεις τη ζωή σου από αυτή τη στιγμή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ (που παρουσιάζεται στα δεξιά σου)!

Αυτή η σειρά αποτελεί μια πρώτη "εικόνα" αυτού που θα ακολουθήσει και στις συνεδρίες μας στο γραφείο ή on line. Θέλω ωστόσο να είμαι δίπλα σου σε αυτή την προσπάθεια με περισσότερους και διαφορετικούς τρόπους.

Πάρης Παπαχρήστος
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.