Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Εμπορική Πολιτική

131052 Προβολές
14 λεπτά να διαβαστεί
Εμπορική Πολιτική

Όροι και προϋποθέσεις αγορών

1. Εφαρμογή

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου (website) mednutrition.gr/eshop. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν τη σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την medNutrition εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους, οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

2. Παραγγελίες / Συμβόλαιο

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου διά της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμαςΠεριεχόμενα καλαθιού, που υπάρχει στον ιστότοπο mednutrition.gr/eshop. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την medNutrition, από τη στιγμή που θα λάβετε σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Your Order at medΝutrition eshop». Οι ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων ή υπηρεσιών που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στη σελίδα του προϊόντος ή υπηρεσίας, θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση.

Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική, όταν την έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία και έχετε πατήσει το κουμπί Ολοκλήρωση παραγγελίας.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσετε αμέσως και εγγράφως την medNutrition (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») για οποιοδήποτε λάθος. Διαφορετικά, τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

 1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.
 2. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση. H ένδειξη «Προσφορά» σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία έχει διαφορετική τιμή, εφόσον η αγορά του γίνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, από αυτήν στην οποία διατίθεται σε διαφορετική χρονική περίοδο. H medNutrition δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράσθηκαν σε άλλη χρονική περίοδο και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής λόγω προσφοράς, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή θέσεων παρακολούθησης. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος ή θέσεων παρακολούθησης για υπηρεσίες, που έχει βγει σε προσφορά, η medNutrition διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.
 3. Η medNutrition προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η medNutrition στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων και υπηρεσιών που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.mednutrition.gr/index.php/e-shop και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.
 4. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία, παρακαλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν ή υπηρεσία προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε στο email eshop@mednutrition.gr.
 5. Η medNutrition παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων ή υπηρεσιών, που είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:
 6. Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της medNutrition έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
 7. Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για 48 ώρες από την στιγμή που θα σας έρθει ενημερωτικό email για τις ημερομηνίες παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την medNutrition Services Limited (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη.

3. Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης αποστέλλοντας email στο eshop@mednutrition.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

4. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Αποστολή στην Ελλάδα: Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα Περιεχόμενα καλαθιού, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατό να γίνει μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η αποστολή των προϊόντων θα διενεργείται μέσω της TAXYDEMA COURRIER και ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται το κόστος αποστολής [3€ για Αττική, 5€ για Επαρχία και 16€ για Δυσπρόσιτες περιοχές], ενώ για παραγγελίες προιόντων για Αττική, καθαρής αξίας άνω των 50€ δεν θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Η medNutrition, υπό την επιφύλαξη του όρου 7, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 4 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι Κατόπιν παραγγελίας, Περιορισμένη διαθεσιμότητα και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της medNutrition, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Ολοκλήρωση παραγγελίας.

Αποστολή στην Κύπρο: Τα προϊόντα σας μπορούν να αποσταλούν και στην Κύπρο με την εταιρεία «ACS Cyprus Economy» και ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται το κόστος της αποστολής. Το κόστος αυτό ξεκινάει από 7,25€ και αυξάνεται ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων που θα επιλέξετε.  Με το που βάλετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξετε ως χώρα την «Κύπρο», τότε θα εμφανιστεί το κόστος της αποστολής. Η παραλαβή της κάθε παραγγελία σας, θα γίνεται σε 7-10 εργάσιμες ημέρας από την ημέρα αποστολής. Αποστολές θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή έως τη 13:00.

5. Εγγύηση

Η medNutrition Services Limited δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της medNutrition, και τα οποία η medNutrition απλά μεταπωλεί). Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Αυτή θα αναγράφεται στην ιστοσελίδα παρουσίασης των προιόντων.

Λογισμικό που δεν ανήκει στην medNutrition παρέχεται σύμφωνα με άδεια και εγγύηση του παρέχοντος την άδεια χρήσης του Λογισμικού. Η medNutrition Services Limited εσωκλείει στο Προϊόν την άδεια Λογισμικού που χρειάζεστε, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την άδεια αυτή. Η medNutrition δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

6. Ανωτέρα Βία

Η medNutrition δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της medNutrition ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

7. Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτης

Είστε υπεύθυνοι για:

 • την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας,
 • τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την medNutrition, εάν υπάρξουν.

8. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών

Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει προϊόντα του medNutrition [προϊόντα που παράγει η εταιρεία medNutrition] που έχει αγοράσει απευθείας από το eshop του medNutrition, απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

2. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.λπ.).

3. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται η ηλεκτρονική πληρωμή που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

4. Προϊόντα που εξαιρούνται από την πολιτική Επιστροφής χρημάτων:

 • CD
 • DVD
 • βιβλία ανοικτά
 • προγράμματα/software
 • προϊόντα από τα οποία λείπει το σειριακό νούμερο.

5. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. ένα βιβλίο κ.λπ.) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

6. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

7. Ο καταναλωτής ευθύνεται να αποθηκεύσει (backup) και διαγράψει (delete) τυχόν δεδομένα (data) που κατέγραψε ή προγράμματα (software) που εγκατέστησε σε σκληρό δίσκο ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο επιστρεφόμενου προϊόντος. Η medNutrition (για Ελλάδα) δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή αποκάλυψη τέτοιων δεδομένων ή προγραμμάτων.

8. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η medNutrition, κατά την απόλυτη κρίση τους, θεωρήσουν ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούνται να αρνηθούν την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

9. Η medNutrition Services Limited διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της οποιαδήποτε στιγμή, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα.

10. Η πολιτική επιστροφών της medNutrition δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα άλλων προμηθευτών, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

 Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο email eshop@mednutrition.gr με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την medNutrition, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, (Υπ' όψιν τμήματος Web) 3ος Όροφος Χρεμωνίδου 19-21 11633, Παγκράτι.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγξετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κ.λπ.). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο τηλέφωνο 2107561853 ή στο email eshop@mednutrition.gr.

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη, ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην medNutrition. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

9. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το medNutrition διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

10. Διάφορα

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η medNutrition δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (διά χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

11. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

12. Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι/διαχειριστές

Η εταιρεία medNutrition ορίζει ως υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση πελατών και διαχειριστή των πωλήσεων που διενεργούνται για λογαριασμό της μέσω του mednutrition.gr στην Ελλάδα, τον:

Παρασκευά Παρασκευά
Χρεμωνίδου 19-21, 11633
Παγκράτι - Αθήνα
τηλ 210 7561 853


Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα ή υπηρεσίες, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Ολοκλήρωση παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1.
 Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια, μέσα από τη φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια, θα πρέπει να είστε παρών για την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του medNutrition.gr/eshop. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό μετά το συνυπολογισμό των εξόδων αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

ALPHA BANK
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 119-00-2002 013475
IBAN: GR6101401190119002002013475
SWIFT: CRBAGR AA XXX

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Αριθμός λογαριασμός: 50-12-017388670
ΙΒΑΝ: GR2801720120005012017388670

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 157/972957-79
ΙΒΑΝ: GR6701101570000015797295779

Το medNutrition δεν συμμετέχει σε όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν, από τη μεταφορά χρημάτων. Τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση, με email στο info@medNutrition.gr ή τηλεφωνικά στο 2107561853 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

3. PayPal

Η πλέον διαδεδομένη χρήση του PayPal για αγορές στο Διαδίκτυο, σας δίνει επιπρόσθετη ασφάλεια και δυνατότητα αγοράς προϊόντων. Διαβάστε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr

Επίσης, στη medNutrition σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας: απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.


Επιστροφή χρημάτων

Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει προϊόντα του medNutrition [προϊόντα που παράγει η εταιρεία medNutrition] που έχει αγοράσει απευθείας από το eshop του medNutrition, απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

2. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.λπ.).

3. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται η ηλεκτρονική πληρωμή που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

4. Προϊόντα που εξαιρούνται από την πολιτική Επιστροφής χρημάτων:

 • CD
 • DVD
 • βιβλία ανοικτά
 • προγράμματα/software
 • προϊόντα από τα οποία λείπει το σειριακό νούμερο.

5. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. ένα βιβλίο κ.λπ.) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

6. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.

7. Ο καταναλωτής ευθύνεται να αποθηκεύσει (backup) και διαγράψει (delete) τυχόν δεδομένα (data) που κατέγραψε ή προγράμματα (software) που εγκατέστησε σε σκληρό δίσκο ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο επιστρεφόμενου προϊόντος. Η medNutrition (για Ελλάδα) δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή αποκάλυψη τέτοιων δεδομένων ή προγραμμάτων.

8. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η medNutrition, κατά την απόλυτη κρίση τους, θεωρήσουν ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούνται να αρνηθούν την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

9. Η medNutrition Services Limited διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της οποιαδήποτε στιγμή, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα.

10. Η πολιτική επιστροφών της medNutrition δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα άλλων προμηθευτών, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.


Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Η medNutrition δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιστροφής της χρηματικής διαφοράς που έχουν πληρώσει, αν μετά από αγορά προϊόντος του medNutrition [προϊόντα που παράγει η εταιρεία medNutrition], βρουν το ίδιο προϊόν σε φθηνότερη τιμή σε ανταγωνιστικό κατάστημα οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. Η επιστροφή της χρηματικής διαφοράς ισχύει για την τελική λιανική τιμή, με πλήρη εξόφληση του ποσού είτε τοις μετρητοίς είτε με πιστωτική κάρτα και όχι για την πληρωμή με δόσεις. Στην τελική λιανική τιμή θα πρέπει να υπολογίζονται πάσης φύσεως φόροι, τέλη και λοιπές επιβαρύνσεις (π.χ. έξοδα μεταφοράς, συναρμολόγησης κ.λπ.).

2. Ως ανταγωνιστικό κατάστημα νοείται μόνο το φυσικό κατάστημα λιανικού εμπορίου που λειτουργεί εντός των ορίων της ελληνικής ή της κυπριακής επικράτειας. Εξαιρούνται ρητώς τα ηλεκτρονικά καταστήματα ελληνικά, κυπριακά ή αλλοδαπά.

3. Η σύγκριση τιμών θα αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν και όχι παραπλήσιο. Τυχόν πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή/και προϊόντων μαζί με το συγκρινόμενο προϊόν δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στο πλαίσιο της παρούσας Εγγύησης Χαμηλότερης Τιμής.

4. O καταναλωτής, εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά από to eshop κατάστημα medNutrition, θα πρέπει να προσκομίσει εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από αυτήν την αγορά ένα αποδεικτικό στοιχείο (διαφημιστικό φυλλάδιο ή υλικό), το οποίο δεν θα πρέπει να είναι παλαιότερο από δέκα (10) ημέρες πριν από την ημερομηνία που το εμφανίζει ο καταναλωτής στο eshop του medNutrition, από το οποίο να αποδεικνύεται ότι το ίδιο ακριβώς προϊόν διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή σε ανταγωνιστικό κατάστημα οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι το εν λόγω προϊόν θα πρέπει να είναι καινούργιο, άμεσα διαθέσιμο και ότι η χαμηλότερη τιμή αυτού θα πρέπει να αφορά την ακριβή τιμή διάθεσής του και όχι την τιμή που τυχόν θα προσφέρεται στον καταναλωτή από εξάρτηση της αγοράς του με ειδικές προσφορές.

5. Αν συντρέχουν οι παραπάνω όροι, το ηλεκτρονικό κατάστημα του medNutrition υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή το 100% της χρηματικής διαφοράς, που προκύπτει από την τιμή διάθεσης του προϊόντος του medNutrition, σε σχέση με τη διαπιστωθείσα χαμηλότερη τιμή.

6. Για την είσπραξη της διαφοράς, ο καταναλωτής οφείλει να προσκομίζει το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) του προϊόντος στο eshop του medNutrition. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να επιδεικνύεται και η ηλεκτρονική πληρωμή που εκδόθηκε από την τράπεζα.

7. H παραπάνω δέσμευση ισχύει και στην περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ακόμα προβεί σε αγορά, αλλά επιθυμεί να αγοράσει κάποιο προϊόν του medNutrition. Με την προσκομιδή των προαναφερόμενων αποδεικτικών, θα μπορεί να αγοράσει το προϊόν στη διαπιστωθείσα χαμηλότερη τιμή.

8. Περιπτώσεις που εξαιρούνται από την παρούσα Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής:

 • εάν η χαμηλότερη τιμή αφορά τιμολόγηση κάτω του κόστους αυτών, όπως ο όρος αυτός ορίζεται στο νόμο και στη νομολογία,
 • εάν η χαμηλότερη τιμή δεν είναι τιμή λιανικής πώλησης
 • αν η χαμηλότερη τιμή αφορά στην πώληση του ιδίου προϊόντος μεταχειρισμένου και όχι καινούργιου
 • αν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει σε περίοδο εκπτώσεων ή αφορά προσφορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί εκπτώσεων/προσφορών
 • εάν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει από κατάστημα που εκποιεί εμπορεύματα, σύμφωνα με την κείμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού
 • εάν το ανταγωνιστικό κατάστημα είναι σταθερά εκπτωτικό (discount store)

9. Η medNutrition διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω επιστροφής χρημάτων προς το καταναλωτικό κοινό, καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.