Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Έναρξη Εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity, Θεσσαλονίκη 19 Μαρτίου 2016

02 Μαρτίου 2016
9846 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
atoma pou kratane pistopoiitika

Αν είσαι επαγγελματίας υγείας, θα έχεις πάντα ένα σπουδαίο λόγο να συμμετέχεις...

Spiridoula MichalakiΜιχαλάκη Σπυριδούλα, Διαιτολόγος Διατροφολόγος

«Ήξερα καλά από την αρχή, πως αυτή η εκπαίδευση ήταν μια πόρτα, που αν την άνοιγα θα με οδηγούσε ακριβώς εκεί που ήθελα να πάω...»

Όταν άρχισα να έχω επαφή με τους πρώτους μου πελάτες, αφού αποφοίτησα, άρχισα σιγά σιγά να συνειδητοποιώ ότι κάτι στη δουλειά μου δεν γινόταν όπως θα έπρεπε να γίνεται. Ήρθα αντιμέτωπη με το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ζητούσαν τη βοήθειά μου, χρειάζονταν κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούσα να τους προσφέρω. Τότε ήταν που άρχισα να αναζητώ διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που γνώριζα μέχρι τότε, που θα με βοηθούσαν να τους βοηθήσω. Η αναζήτησή μου για αυτό το κάτι παραπάνω, με έφερε σε επαφή με τη "Διατροφική Νοημοσύνη" του Ευάγγελου Ζουμπανέα. Μέσα από τη Διατροφική Νοημοσύνη γνώρισα τον κύριο Ζουμπανέα και έμαθα για την εκπαίδευση. Ήξερα καλά από την αρχή, πως αυτή η εκπαίδευση ήταν μια πόρτα, που αν την άνοιγα θα με οδηγούσε ακριβώς εκεί που ήθελα να πάω.

Άνοιξα την πόρτα με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Πέρα από τις γνώσεις που απέκτησα, αισθάνομαι ότι μπήκα σε μια επαγγελματική "οικογένεια". Μέσα από τις εκπαιδεύσεις και από το ζήλο όλων των εκπαιδευτών, να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, μου καλλιεργήθηκε η σιγουριά πως ανά πάσα στιγμή ό,τι κι αν χρειαστώ, θα είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν.

Οικογένεια ΚΕΑΔΔ

Σας Ευχαριστώ πολύ όλους!!!!

 

zervou chrissoula

Χρυσούλα Ζερβού, Ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια

"Αυτό που ένιωσα όμως από το πρώτο μάθημα, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία..."

Ξεκίνησα την εκπαίδευση στο ΚΕΑΔΔ, αρχικά για 3 λόγους. Πρώτον γιατί πίστευα και πιστεύω στον σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην υγεία μας.

Δεύτερον γιατί ήθελα αυτή την εξειδίκευση για να είμαι καλύτερη στην δουλειά μου με τους ανθρώπους και τρίτον γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον κο Ευάγγελο Ζουμπανέα.

Αυτό που ένιωσα όμως από το πρώτο μάθημα, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και στο τέλος έχω άλλους 103 λόγους για αυτή την εκπαίδευση. Γιατί η φιλοσοφία και η βάση της είναι διαφορετική. Δεν είναι οι διαταραχές, είναι ο άνθρωπος. Δεν είναι η απώλεια κιλών, είναι η θρέψη και η φροντίδα εαυτού. Είναι η αγάπη στον άνθρωπο και η εμπιστοσύνη σε αυτά που μπορεί να καταφέρει. Έτσι και εγώ κατάφερα, μέσα από την γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεται από όλους τους συνεργάτες του ΚΕΑΔΔ, να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους, να αποκτήσω νέους συνεργάτες και να μοιράζω με ενθουσιασμό και αγάπη, όλα όσα έμαθα, που με κάνουν καλύτερη στην δουλειά μου.

Ευχαριστώ που βρεθήκαμε!