Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να κατεβάσετε το έντυπο «Είσαι διαιτολόγος; Γίνε καλύτερος!»

download page kepsef tool kaketsi

Συγχαρητήρια! Μόλις πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας με επιτυχία και μπορείτε πλεόν να κατεβάσετε δωρεάν το έντυπο (pdf) «Είσαι διαιτολόγος; Γίνε καλύτερος!», ώστε να είστε έτοιμοι για την κάθε συνεδρία με τον πελάτη σας!

Μαζί με το ηλεκτρονικό αυτό αρχείο, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε άλλο 1 αρχείο pdf με οδηγίες για το πώς μπορείτε χρησιμοποιήσετε στο βέλτιστο βαθμό τις οδηγίες – ερωτήσεις για το follow up, έπειτα από την 1η ή την κάθε συνεδρία, καθώς και το πώς να τις αξιοποιήσετε στην επικοινωνία σας μαζί με τον πελάτη.

Έντυπο αναθεώρησης (follow-up) «Είσαι διαιτολόγος; Γίνε καλύτερος!»

Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές να σας φανούν χρήσιμες και να συμβάλλουν θετικά στην ακόμα πιο αποτελεσματική επικοινωνία σας με τον πελάτη σας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας και τις εντυπώσεις σας για το αρχείο αυτό σε ένα επόμενο newsletter, απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις που θα σας στείλουμε στο email σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών;  
Bρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

 


Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το PDF reader για να διαβάσετε τα 2 αρχεία, μπορείτε να το κάνετε τώρα κλικάροντας το link που ακολουθεί:

https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/pdf-reader.html

Επιπλέον, θυμηθείτε να μας ακολουθήσετε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για τους διαιτολόγους του medNutrition, κάνοντας την εγγραφή σας: