Academy

Τι γίνεται με τη ζάχαρη στα δημητριακά πρωινού;

21 Δεκεμβρίου 2017 || 17.00

 


arrow brown rightΤο webinar έχει πραγματοποιηθεί, μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας την εγγραφή σας στη φόρμα δεξιά.


 ti ginetai me ti zaxari sta dimitriaka proinoy inside

 

Παναγιώτης Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Med.Sc., PhDc
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00

Στο webinar αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε:

  • Τι δείνουν τα δεδομένα για την κατανάλωση της ζάχαρης σε Παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα
  • Νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης
  • Τα είδη της ζάχαρης και η περιεκτικότητά τους στα δημητριακά πρωινού
  • Μεθόδους μείωσης της ζάχαρης στα δημητριακά πρωινού
  • Σύγκριση  δημητριακών της Ελληνικής αγοράς
  • Εναλλακτικά είδη ζάχαρης

Σχετικά με τον ομιλητή

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής και συνέχισα τις σπουδές μου λαμβάνοντας ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή, από το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Αυτή τη στιγμή είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με ερευνητικό θέμα την παιδική παχυσαρκία. Από το 2003 έως σήμερα δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας στο διαιτολογικό μου γραφείο, στο νησί της Σαλαμίνας, παρακολουθώντας πληθώρα περιστατικών, κλινικά, παχυσαρκίας, εγκύους και θηλάζουσες, άτομα με διατροφικές διαταραχές, αθλητές και παιδιά. Τα τελευταία 10 χρόνια, υπάρχει διαρκής συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες και φορείς παρέχοντες υπηρεσίες και συμβουλευτική στον τομέα της Επιστήμης της Διαιτολογίας-Διατροφής.

 

panagiotis varagiannis 284 XS

Παναγιώτης Βαραγιάννης

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Med.Sc., PhD c