Διεκδικήστε 50% έκπτωση στις διαιτολογικές σας συνεδρίες για δύο μήνες!

3198 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
diaitologos mila me ton pelath

Στα πλαίσια της συνεργασίας του medNutrition με το τυρί FINA, για τους αναγνώστες του ebook «12 απολαυστικές συνταγές για σένα που είσαι σε δίαιτα!» που θέλουν να ξεκινήσουν διατροφή, πριμοδοτείται το 50% για τις διαιτολογικές συνεδρίες! Όσοι ενδιαφέρεστε, λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί, για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, όπου θα επιλεγούν 18 νικητές, στους οποίους παρέχουμε 50% έκπτωση στις διαιτολογικές τους συνεδρίες για δύο (2) μήνες με δύο ραντεβού κάθε μήνα!

Οι διαιτολογικές συνεδρίες περιλαμβάνουν:

  • εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες σας,
  • διατροφική εκπαίδευση

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε οι διαιτολογικές συνεδρίες να πραγματοποιηθούν δια ζώσης ή μέσω skype! 

Και για τις συνεδρίες που θα γίνουν δια ζώσης: το medNutrition σας κάνε ένα ακόμη δώρο, 50% έκπτωση στις μετρήσεις σας! Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ανάλυση σύστασης σώματος: υπολογισμός σωματικού λίπους, σπλαχνικού λίπους, μυικής μάζας, υγρών, μέτρηση περιμέτρων σώματος, ζύγιση και υψομέτρηση.

Συμπληρώστε λοιπόν τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στη συνέχεια θα μπείτε στην κλήρωση όπου οι 18 νικητές θα μπορούν να κλείσουν το ραντεβού με τον Παρασκευά Παπαχρήστο, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, M.Sc, για 4 διεβδομαδιαίες επισκέψεις!

Οι νικητές του διαγωνισμού 

  1. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΠΑΡΗΣ
  2. Θεοδώρα Πατσιά
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
  4. Γεωργία Βονόρτα
  5. καθαρακη βασιλικη
  6. ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΠΕΛΑΣΗ
  7. ​ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Μαριλενα
  8. Γραικούς Γερασιμος
  9. ​ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΥΔΗ
  10. Αγγελίνα Ρούτση
  11. ​Κωνσταντίνα Ζιώγα
  12. ​ΛΕΝΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ
  13. αναστασια τσιτουρουδη
  14. ΝΤΩΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
  15. ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ
  16. Κώστας Δαλάκας
  17. Αθανασία Λαμπροπούλου
  18. Βασιλική Μουρατίδη​

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 18 νικητές θα κερδίσουν 50% έκπτωση σε 4 διαιτολογικές συνεδρίες ο καθένας (συνολική αξία έκπτωσης 60€ για τον κάθε νικητή, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ), με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 15/12/2017 στις 14.30.
  • Οι 4 διαιτολογικές συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα δύο μηνών, δύο (2) συνεδρίες ανά μήνα.
  • Οι μετρήσεις είναι προαιρετικές. Στα ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν διαζώσης προσφέρεται έκπτωση 25% στις μετρήσεις και η πληρωμή τους πραγματοποιείτε μία φορά κατά την πρώτη συνεδρία (συνολικό ποσό έκπτωσης 15€, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
  • Για τις συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσω skype, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (Alpha Βank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνικη Τράπεζα).
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. 
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Το medNutrition θα ανακοινώσει παράλληλα και λίστα με 5 επιλαχόντες, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν όποιον νικητή δεν καταφέρει να διεκδικήσει το δώρο του. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιλαχόντων δεν είναι αρκετός για να αποδοθεί το δώρο, το medNutrition θα επαναλάβει την κλήρωση με τον ίδιο τρόπο για να αναδείξει νέους νικητές.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr στο 2107561853 μέχρι τις 20/12 για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Ο νικητής μπορεί να διαλέξει αν θέλει η συνεδρία να πραγματοποιηθεί δια ζώσης ή μέσω skype, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί το τελικό ποσό πληρωμής.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η απόδοση του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.