Ποιοι είμαστε

967536 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

info photo

 

Το medNutrition.gr είναι το 1ο portal διατροφής στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η συνεχής ανάπτυξή του από το 2003 που ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα, τόσο τεχνολογικά, όσο και επιστημονικά, το έχει φέρει στην κορυφή της διατροφικής ενημέρωσης. Οι συντάκτες του είναι καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας (διαιτολόγοι, ιατροί, ψυχολόγοι, καθηγητές φυσικής αγωγής, τεχνολόγοι τροφίμων, αισθητικοί) και απαρτίζουν τη μεγαλύτερη κοινότητα επιστημόνων διατροφής και υγείας, με στόχο την παροχή αξιόπιστης πληροφορίας προς τους διαδικτυακούς χρήστες και τους επαγγελματίες του χώρου της διατροφής και της υγείας.

Επιπλέον, με γνώμονα την καινοτομία, η κοινότητα του medNutrition.gr δημιουργεί εκπαιδευτικά εργαλεία για την ενημέρωση του κοινού σε καθημερινά και σημαντικά θέματα διατροφής και υγείας, αλλά και συνδυασμού των δύο: έντυπα, βιβλία, poster, sous-plat, εφαρμογές κ.ά. είναι διαθέσιμα για αξιοποίηση, τόσο από τον επαγγελματία για την εκπαίδευση του κοινού, στη διαιτολογική του πράξη, όσο και το κοινό, για την ενημέρωσή του μέσω του eshop του medNutrition.

Εάν είσαι διαιτολόγος και θέλεις να ενταχθείς στην επιστημονική ομάδα του medNutrition, συμπλήρωσε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

 


 

Οργάνωση λειτουργίας

Η «καρδιά» της οργάνωσης και διαχείρισης του medNutrition.gr και του συνόλου των δραστηριοτήτων του, «χτυπά» στα κεντρικά γραφεία του medNutrition στο Παγκράτι και αποτελείται από τους:

mednutrition poioi eimaste